Napsat recenzi

Jeravi Primorsko

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2020
Přečteno: 264x
Recenze se líbila: 198 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byly jsme spokojeni. Cesta do i z destinace byla bez zbytečného čekání. Hotel krásný, dobré jídlo, ochotný personál. Hodně bulharských klientů.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Měli jsme pokoj bez balkónu, byl prostorný, ručníky měnili ob den. Na pokoji byl sušák na plavky a ručníky. Bezhlučná centrální klimatizace. Velká koupelna.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

V rámci covidových opatření stravu vydával personál, obvykle v počtu pěti osob. Hotel byl dost obsazen, takže byla fronta, ale opravdu kmitali, neměli jsme žádný problém s dlouhým čekáním. Strava byla chutná, dost ovoce, zmrzlina, zákusky...V baru ochotný personál, mluvící česky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vzhledem k velké obsazenosti hotelu byl personál dost vytížen, přesto jsme nezaznamenali žádné nedostatky.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Před hotelem kulatý bazén, obvykle poloprázdný, dalo se v něm plavat. Nikdy se nám nestalo, aby nebyla volná lehátka. Pláž kousek od hotelu, slunečníky zdarma, lehátka za poplatek. My jsme dopoledne trávili u bazénu a po obědě šli k moři, kde jsme vždy nějaký volný slunečník našli, někdy i volné lehátko. Pláž je ale dost přeplněná, protože je poměrně úzká.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Vedle hotelu je za vysokou zdí hřbitov. Primorsko je upřímně takové nehezké město, plné lidí a trhovců. Ale kolem moře je dlouhá promenáda, kde na pobřežních kamenech jsou namalovány desítky portrétů slavných osobností, včetně Jardy Jágra, Karla Gotta a Jana Palacha. My jsme se svezli busem do Sozopolu, což je historické město, ale malebnou architekturu nečekejte.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Výborně jsme si odpočinuli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání