Napsat recenzi

Dovolená za všechny prachy!!!!

Recenze hotelu Hotel Roza (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 592x
Recenze se líbila: 449 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celý rok se člověk těší na dovolenou, kde si odpočine a nechce se starat o zbytečnosti. To znamená že zaplatíte nemalý peníz za čtyřhvězdičkový hotel s All inclusiv. Vyberete si zájezd, dle nabídky, zjistíte že je nabízen cestovkou Alexandrie a myslíte si že dostanete, to, za co zaplatíte a co očekáváte. Omyl!!! První potíže se objevili již při příjezdu na letištní parkoviště, kde zjistíte, že po zaplacení konečné sumy i s parkováním, vám jaksi zapomenou zaslat parkovací šek. A už je vám zle. Ještě že jsou na parkovištích ochotní, jinak by jste ani neodletěli. A pokračuje to příjezdem k hotelu.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Zaplatíte čtyřhvězdičkový hotel a bydlíte v bulharské ubytovně bez restaurace. Po rozčílení a hovoru s delegátkou mi bylo řečeno že je to dvouhvězdičkový hotel Plus!!! Za to jsem opravdu nezaplatila. Povlečení se měnilo jednou za týden, ručníky jednou za tři dny.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Za tu cenu očekáváte stravování na úrovni All inclusiv. Nejen že na jídlo jsem si musela dojít necelých 500 metrů od hotelu, ale jídlo se nedalo rozžvýkat. Snídaně studená vajíčka, párky a salám každý den ráno, žádná změna. Oběd se střídavě opakoval po jednom dni rýže a brambory, opět studené. A k večeři to samé s přídavkem hub. Po sedmém dni už se to nedalo jíst a chodili jsme do nedaleké restaurace na normální jídlo které jsme si platili. Nutno podotknout, že pitný režim jim nic neříká, jednu skleničku pití ke každému jídlu, a tím to končí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Přirovnat se to dá k ucházejícímu dvoulůžkovému pokoji na ubytovně s televizí a koupelnou. Vybavení hotelu takřka žádné. Hala hotelu vrátnice hadr.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Cesta na pláž celý kilometr. Chodíte tu trasu několikrát za den když se jdete najíst, musíte zpět do jídelny a pak znovu tu samou cestu na pláž. To jsem si mohla zaplatit turistycký pochod v Čechách. Pláž ucházející co se moře týče. Ale neuklizeno, nebezpečný přístup k moři, vyklající se zábradlí, rozpadající se schody a lehátko půjčíte za peníze. Takhle si čtyřhvězdičkový hotel nepředstavuji.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Chánov hadr. Na dovolené chcete mít chvilku klidu a odpočinku a né poslouchat řev opilců z okolních městských hospod a křik lidí z kolotočů. Den co den do tří do rána.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Nemám žádné pozitiva, krom toho že spíte v posteli a né někde venku. Cena zájezdu v žádném případě neodpovídá realitě. Nikdy v životě už nepojedu s cestovní kanceláří A*****E!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání