Napsat recenzi

Dovolena v Primorsku

Recenze hotelu Hotel Flamingo ** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 535x
Recenze se líbila: 567 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel hotel
  • hotelove posezeni, pekne :-) hotelove posezeni, pekne :-)
  • balkon balkon
  • kure s ryzi, velka porce za cca 35 kc :-)) kure s ryzi, velka porce za cca 35 kc :-))
  • kousek promenady kousek promenady
  • ryby ryby
  • napoje napoje
  • namesti. namesti.
  • krasnej plazovej bar krasnej plazovej bar
  • zagorka :-))) zagorka :-)))
  • plaz,tady se to jaks taks dalo,ale museli jsme jit dal po plazi, zezacatku je to fakt narvany plaz,tady se to jaks taks dalo,ale museli jsme jit dal po plazi, zezacatku je to fakt narvany
  • relax, pivecko, peknej vyhled na more, proste pohoda :-) relax, pivecko, peknej vyhled na more, proste pohoda :-)

Vzhledem k cene zajezdu bylo ubyovani pekne,ciste.Pro nenarocne lidi idealni,Samozrejme nejake nevyhody tam byly,ale ty se najdou vzdycky.Celkove jsme byli spokojeni.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel z venku vypada opravdu pekne,ma peknou zahradku s bazenem(opravdu pro male deti) spousta stolu k sezeni,nalazuje to prijemnou atmosferu.Meli jsme 2 luzkovy pokoj-1 mistnost s posteli,televizi a lednickou,zadny komfort, ale o tom jsme vedeli a vzhledem k cene naprosto v pohode.Zachod a sprchovy kout byl nemilym prekvapenim, kdy zachod byl umisten v prostoru, kde je sprcha,takze kdyz jste se sprchovali, cely zachod byl od vody.Balkon pro 2 osoby dostatecne velky, meli jsme vyhled do ulice,ale nevadi.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

meli jsme vlastni stravovani, coz se v Bulharsku vzhledem k cenam urcite vyplati :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Co mne vadilo,tak kazdej den k nam chodila pani uklizet.Jsem na dovolene,tak si chci zaridit program podle sveho a ne aby se kazdy den pani dobyvala v 9 do pokoje a bud nas budila a nebo rusila soukromi.Domluva s nima je tezka tak jsme to nejak prekousli :-) Pri odchodu z hotelu musite odevzdat klice, to muze byt vyhoda - klice neztratite, ale i nevyhoda- porad cekat na recepci ze jdete pryc, nebo ze se vracite. Ale personal byl jinak prijemny,asi to tam tak chodi normalne, nam to ale moc nevyhovovalo.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Plaze byly supr, krasnej pisek, spousta plazovych baru,proste pohodicka, ale az tehdy, kdy najdete svoje misto. Necekal jsem ze v cervnu tam bude tolik lidi,Vsechny slunecniky a lehatka jsou placeny a tam kde se neplati je uz spousta lidi,takze je celkem tezky najit flek.More klesa hodne pozvolna, jdete treba 10 metru a vodu mate po kolena,takze spis pro maly deti, nez pro plavce.Co mne vadilo tak plavcici, kdyz byly trosku vlny tak nemuzete mit lehatko ani 2 metry od brehu, kde je voda hluboka tak 40 cm :-D

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

V okoli hotelu je to sama taverna, kavarna, vecer to tam zije, takze je to letovisko i pro mladsi lidi... je tam i par diskotek, ale za krasnou prirodou musite jinam

Celkový dojem  průměrně (3/5)

pokud jste byli v Recku, tak je mozny, ze z prirody budete zklamani, ale to aspon trosku vynahrazuji ceny, ktere jsou i pro cechy nizke, takze si to tam muzete vyborne uzit.Nedoporucuji tam jet o prazdninach, bude tam moc lidi, v cervnu jsme meli problem najit volne misto na plazi:-)

Pokud hledate levnou dovolenou, tak si to tam urcite uzijete na maximum.Cena piva 16-30kc (30kc na plazi) ryze s kurecim masem 35kc, musaka 30 kc..Je tam proste levno:-)

Doufam, ze Vam tato recenze aspon trosku pomuze pri vyberu dovolene :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání