Napsat recenzi

Concordia Plaza

Recenze hotelu Hotel Concordia Plaza *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 287x
Recenze se líbila: 421 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Concordia Plaza Concordia Plaza
  • Tak jsme meli uklizeno kdyz jsme se nastehovali. Tak jsme meli uklizeno kdyz jsme se nastehovali.

Pokud mohu doporucit, nekupujte penziony primorsko v nabidce CK, protoze nebudete vedet kde vlastne budete spat a dovite se to az na letisti. Mohou vas prakticky ubytovat kdekoliv. My jsme prijeli do penzionu Dune, kde jsme na recepci stravili asi hodinu, protoze recepcni absolutne nekomunikoval, otocil se zady a delal ze tam nejsme. Jedine co

rekl, ze je "problem" a mluvi jenom bulharsky. Neumel ani anglicky, rusky, nemecky proste nic.

Vubec nereagoval na otazky a delal ze nas nevidi a neslysi. Az kdyz jsem byl vytoceny tak, ze jsem zvysil hlas a zatrasl jsem s nim, tak mi rekl lamanou cestinou ze cekame na delegata CK. Prisel delegat CK a omlouval se, ze hotel je obsazeny, ale maji pro nas stejne vybaveny a jeste na lepsim miste. Ujistoval nas ze je to vyjimka, ale podle reakce recepcniho bylo jasne, ze je to bezna vec. Po 2 hodinach jsme konecne dostali pokoj v jinem hotelu Concordia P. Pri pozadavku prizemi, nebo max 1 patro z bezpecnostnich duvodu,protoze mame 4 lete dite, vybaveny terasou nebo balkonem.

Dostali jsme 4 patro kde byl balkon 1.3m na 0.6m vesli jse tam akorat dve plastove zidle naproti sobe ale stolek uz ne. Nevim jak by jsi tam mohl syn hrat nebo sedet na zidli, protoze uz jenom kdyz by si tam chtelna tu zidli vylezt mohl vypadnout pres zabradli dolu.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Spina. Museli jsme volat uklidovou sluzbu, at nam pri nastupu uklidi znovu. Na zemi mrtve mouchy, opadana barva z omitky. Recepce kde nikdo nikdy nebyl, kdyz se nam jednou podarilo odchytit recepcniho a zeptat se na wifi. "Problem" MLUVIT pouze bulharsky.

Pak jsme se nejak domluvili, ale bohuzel wifi neni k dispozici i kdyz je napsana na recepci ze je k dispozici za poplatek.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Stravovali jsme se v ruznych restauracich, kterych je v Primorsku nezpocet. V hotelu restaurace nebyla. NEBERTE all inclusive. Ceny v restauracich jsou vice nez priznive a

nestojite nikde frontu na jidlo, zajdete si kazdy den do jine restaurace a nejste vazani casem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Postele katastrofa - skladaly se jako by byly spojeny ze dvou casti z tym, ze uprostred byl deskovy spoj, ktery tlacil primo do kycke. (vsechny byly stejne i u sousedu, kteri si na ne taky stezovali) Vybaveni jedna sklenicka. Museli jsme do obchodu a zhaneli jsme plastove kelimky, talirky, pribory a nuz. Nuz jsme koupili, kelimky taky, pribory jsem koupil od prodavace ve fastfoodu, ale talirky problem. Tak jsme koupili alobal a znej jsme vytvarovali misky. Pak uz jsme si mohli koupit na hotel konecne i meloun a nejake drobnosti pro maleho jako jogurt atd.

Vybaveni pokoje: zhrnuto - ABSOLUTNE BEZ VYBAVENI!!!!!!

Personal dela co ukazete, co ne- nedela. Kazdy den budicek v 9:30 na uklid. Pro mne 7:30 protoze ziji trvale v zahranici a mame casovy rozdil 2h. Takze parada.

Jedine co CK dodrzela byla klima na pokoji.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Plaz nebyla vubec spinava jak jsem cetl v nekterych recenzich. Ani jizni, ani severni. Na severni plaz cca 4 min chuze, jizni 15-20 min.

More 27C a bylo ciste bez ras a meduz. Nekdy vetsi nekdy mensi vlny.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Poloha dobra vsude blizko, pouze vedle byla restaurace se zivou hudbou kazdy vecer pozde do noci, ale neby to tak zasadni problem.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Hotel, ani CK nedoporucuji, Cestuji vzdy z Irskymi, UK cestovkami mnohokrat jsi zajezd kupuji sam, kdy jsi koupim letenky ,transfer z letiste a ubytovani a nikdy se mi nestalo ze bych cekal na recepci dele jako 10 min, prehazovali mne z hotelu do hotelu. Po 12 letech jsem vyuzil ceskou CK a uz to urcite zase dlouho neudelam.

Pokud budete chtit do Primorska vrele doporucuji vsem, plaze super, more taky, pomalejsi obsluha v nekterych restauracich, ale vetsina ok. Levne jidlo, napoje suvenyry, stovky obchudku a restauraci, kolotoce, aquapark, auto cca 20euro na den(pujcuji v restauraci Praha, ale auta starsi).

Lepsi volba je ale b****, zabukovat si apartman, je jich tam spousta i s fotkami.

Tyden okolo €220 nemate ale pokoj nybrz apartman z kuchynkou, obyvakem, loznici, terasou nebo balkonem. Mate tam presnou lokalitu na mape, tekze vite kde budete bydlet a letenku jsi koupite sami take online jako transfer z letiste.

Vysledek? --- Vite kdy letite, kdy odletate kde budete bydlet a v jakem prostredi (najdete jsi apartman v recenzi). Celkova cena takoveho zajezdu vyjde stejne jako pres CK ten nejlevnejsi, ale hlavne si kazdy vybere ubytovani, jake mu vyhovuje a nedopadne jako ja.

Pokud budu chtit jet priste do BG tak urcite vsechno jak ubytovani tak letenky z transferem budu kupovat sam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání