Napsat recenzi

Zájezd do Bulharska

Recenze hotelu Ancora Beach Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 438x
Recenze se líbila: 408 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování v hotelu Ancora Beach v Primorsku mělo své kladné i záporné stránky. Jako největší klad by se dala považovat poloha hotelu, cca 7 min. od pláže pomalou chůzí. Naproti tomu záporem byla strava v tomto hotelu. Snídaně celkem v pořádku, až na otlučené talíře, které by u nás nemohly být ani v hostinském zařízení. Večeře, které jsme měli zaplacené byly dost mizerné, někdy dokonce nechutné. To samé jídlo vám jeden den přinesli téměř bez chuti a příští večer bylo krásně naservírované a velmi chutné. Asi byl každý den jiný kuchař? Bohužel špatné jídlo bylo daleko častěji. Co se týká ubytování, neuklízelo se celý týden, ručníky pokojské neměnily, pouze dávaly každý den ruličku toaletního papíru. Společné chodby ovšem pucovaly každý den. U bazénu pod sprchou spoustu písku, takže požadavek, aby se každý vysprchoval, než vejde do bazénu, byl zbytečný. Pokud jste měli čisté nohy, pod sprchou jste si nabrali písek a šup s ním do bazénu. Jinak voda v bazénu byla čistá a příjemná. Lehátka u bazénu ovšem polámaná, málo z nich bylo celé. Kdybych měla hodnotit CK ***, nemám žádné stížnosti, úplná spokojenost. Příště bychom s touto CK jeli zase, ale asi do jiného hotelu.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování pěkné, jen čistota koberce by se měla zlepšit. Nejlépe vyměnit světlý koberec za tmavší. Problém byla přistýlka. Velmi tvrdé ležení, pro sedmileté dítě téměř nepoužitelné. Museli jsme ji vystlat dvěma lehátky na pláž, aby to našeho vnuka tolik netlačilo.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně celkem v pořádku, až na otlučené talíře. Chtěli jsme chodit do hotelu i na polední menu, ale po dvou dnech nás přešla chuť. Kromě výborného kuřecího vývaru se nedalo celkem nic jíst, rozhodně ne s chutí. Večeře podobné jako obědy. Zajímavé bylo, že jeden den přinesli jídlo pěkně naservírované a velice dobré a druhý den vám ho předhodili na stůl jako nepříteli a nedalo se jíst. Bohužel druhá varianta se opakovala častěji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Animační programy žádné, bazén malý ale příjemný, sportovní ani kulturní vyžití jsme nevyhledávali.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž se nám velice líbila, chodili jsme až za placenou zónu, drahá lehátka ani slunečník jsme si neplatili. Měli jsme celkem smůlu na počasí, tři dny bylo zataženo, jedno dopoledne pršelo. Moře bylo teplé, tak jsme se koupali každý den. Většinu pobytu byla červená vlajka, ale plavčíci byli tolerantní a dovolili všem vejít do moře a skákat ve vlnách. Jediná výtka ohledně pláže: nádherný jemný písek plný mušliček hyzdily špačky od cigaret. Večer jsme chodili po krásné osvětlené promenádě kolem moře a nikde jsme nezahlédli, že by se písek uhrabával nebo čistil. Kuřáky by měli hlídat, možná i pokutovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu a cesta na pláž neupravené, jde se podél silnice, dost frekventované. Nic nebrání tomu, aby se tam postavil chodník. Určitě by to všichni ocenili.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově jsme byli s pobytem v Bulharsku spokojeni, asi bychom volili opět Primorsko.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 32 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání