Napsat recenzi

Tento hotel si tři a půl hvězdičky opravdu nezaslouží!

Recenze hotelu Ancora Beach Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 610x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Tyto polštáře byly opravdu odporné! Tyto polštáře byly opravdu odporné!
  • Tyto polštáře byly opravdu odporné! Tyto polštáře byly opravdu odporné!
  • Máte chuť si udělat plesnivý led? Máte chuť si udělat plesnivý led?

S hotelem Ancora Beach jsme byli velmi zklamaní! Vadily nám hlavně tyto věci:

1) pokoj se špinavými polštářky, kobercem, prachem a línou uklízečkou

2) hluk v hotelu, tento hotel snad má zdi z papíru

3) snídaně studené a malý výběr

4) nepříjemný personál hotelu

Ubytování  průměrně (3,9/5)

S pokojem jsme spokojeni nebyli. Vadila nám špína polštářích, rez na ručníkách, špinavý koberec atd. ..

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo bylo studené a vždy něco chybělo, např. káva, cukr, voda. Hlavní chod byly chleby ve vajíčku a vajíčka. Míchaná vajíčka se ovšem dodávala až v cca 8:45. K zasmání byla i nabídka čajů - bylinkový a bylinkový.... museli jsme si prostě koupit a nosit svůj čaj. V jídelně byl na dlouhém stole šíleně špinavý ubrus. Navíc snídaně byla až od 8 hod a pravidelně otevírali jídelnu až po. Nikdy ovšem včas!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vzhledem k tomu, že jsme jeli v termínu 26.8. - 2.9.2015, bylo jasné, že se personál se nepřetrhne neboť končí sezona. Personál byl nepříjemný, laxní..... Pokud jste si třeba dali na pokoji šlofíka a neotevřeli ihned uklízečce, tak jste celý den byli bez toaletního papíru. Což také byla její hlavní pracovní náplň, pouze doplnila toaletní papír a vysypala odpadkový koš. Jinak nic.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Super jako vždy.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Super jako vždy.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Do Primorska se vždy ráda vrátím, nikoli však do tohoto hotelu!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Josef: Reakce na komentář - 28. 9. 2015 20:06

Vážení, my jsme byli v uvedeném hotelu v době od 19.8. do 29. 8. 2O15 a máme zkušenost zcela odlišnou od té vaší. Co se týče personálu v jídelně (restauraci), tak tento byl velmi vstřícný, úslužný a vždy nám a hlavně naším požadavkům vyhověl. Měli jsme pouze snídani, tak tady bych připustil, že byla každý den jako přes kopírák, vždy stejná, ale chutná a čerstvá, pravidelně doplňovaná. Mimo snídani jsme chodili do uvedené restaurace v průběhu dne rovněž na jídlo a nemělo to chybu. Co se týče úklidového personálu, tak zde jsme neměli rovněž problém. Stačilo uklízečkám říci a denně nám vyměnili ručníky a pravidelně bez upozorňování doplňovali každé ráno toaletní papír. Rovněž denně luxovali pokoj, takže zde nebyl žádný problém. Závěrem na vaši adresu (a to se na mě nezlobte) pokud jste si chtěli přispat (nevím do kolika hodin) tak jste měli zůstat na dovolené někde u českého rybníka (kde je samozřejmě také hezky) a ne jezdit k moři. reagovat

Lenka: Re: Reakce na komentář - 29. 9. 2015 9:30

Děkuji panu Josefovi za jeho komentář. Plně respektuji jeho názor. Moje zkušenosti jsou ale takové jaké jsem je uvedla. PS: na dovolenou jezdím abych si odpočla, takže odpolední šlofík dle mého názoru není nic špatného... a jedno jestli si ho dám u rybníka nebo u moře.... s kvalitou hotelu to nemá ostatně nic společného. reagovat

Josef: Re: Re: Reakce na komentář - 29. 10. 2015 20:25

Vážená paní Lenko, když odmyslíme recenze (a to jak kladné tak záporné) k uvedenému hotelu, tak věřím, že se Vám i všem co byli s Vámi na dovolené Primorsko, pláže a moře jistě líbilo, tak jako nám. Máte pravdu v tom, že se na dovolenou jezdí proto, aby si člověk odpočinul. Takže pokud příští rok pojedete na dovolenou k moři, tak Vám přeji příjemný a ničím nerušený pobyt. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání