Napsat recenzi

Hotel Ancora Beach

Recenze hotelu Ancora Beach Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 382x
Recenze se líbila: 360 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vybral jsem si tuto dovolenou z důvodu ceny a také z toho důvodu, že jsem tuto destinaci ještě nenavštívil

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Byli jsme ubytováni v 5. patře, pěkný výhled na moře, v TV bylo možno najít ČT 24 což byl klad, nepříjemné bylo, že připojení WIFI bylo jen na recepci a v restauraci.

Pokoj vcelku čistý nečekal jsem žádný zázrak (co taky čekat když dá někdo do takového pokoje světlý koberec), v podstatě jsme ho měli na přespání.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Na hotelu jsme konzumovali pouze snídaně, k tomu bych měl výhrady, protože zaostávaly za běžným standardem, výběr odpovídal hotelu, ale forma podávání byla hodně špatná, šunkové plátky tlusté naházené na talíř až slepené, stejně tak salámy, míchaná vajíčka sesušená a studená, párky nechutné strava prakticky každý den stejná, bez fantazie.

Ovoce velmi často nahnilé, chleba pouze jeden druh: bílý.

Chutné byly snad jen vařené vajíčka, džem, med a buchta zbytek slabý průměr.

Myslím, že pokud by někdo zpracoval na tomto a dokázal prakticky za stejné peníze z minimem energie udělat sázená vejce, vaječnou omeletu, opéct párky, objednat i jiný druh chleba, tak by to zvýšilo atraktivitu a mohlo by to být výrazně lepší.

Poučen tímto přístupem jsem si ani nebral další jídlo v hotelu a šel jsem raději jinam.

Nicméně pokud nemáte přehnané nároky (pečené kuře hranolky, pivo), stačí vám pro 2 lidi 10-15 Euro na den a to i s nákupem ovoce a vody.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál vstřícný, úklid probíhal normálně, pokud jsem hodil ručník na zem byl vyměněn, do stlaní postele se nikdo nemontoval, což nám vyhovovalo

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž dobře přístupná, nebrali jsme si ani lehátko, protože jsme strávili dlouhou dobu v moři a pak jsme se vrátili zpět na hotel (cca 200m), tak jsme to praktikovali dopoledne i odpoledne, na pláži dosti místa, každý večer bylo vidět traktor který pláže upravoval, tak snad jen typický nepořádek (vajgly) po kuřácích.

Moře příjemné i když hodně často velké vlny, nicméně i za těchto podmínek (červená vlajka) je možný vstup do moře díky velmi pozvolnému vstupu , plavčík si ale hlídá, tady ale musíte počítat spíše s masaží vln a trvalé houpání a plavání není při takové situaci ani řeči.

Z celkových 7 dnů bylo moře jen 2 dny takové, že se dalo plavat, nevím zda druhá část poloostrova tzv. jižní pláž není lepší

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Typický Balkán, z výšky hotelu bylo vidět standardní nepořádek, to si ale myslím k této destinaci bohužel patří. Kolem hotelu možnost koupit v marketech prakticky vše.

Ve městě večer otevřena spousta obchodů, ale typicky stále to samé, nejnižší ceny za stejné zboží jen v supermarketech.

V uvedeném obodobí velmi dobrá nabídka ovoce - chutné a čerstvé, nicméně opět musíte vybírat, protože zejména u broskví je možno se setkat s nakaženými kousky.

Vynikající melouny.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Myslím, že pokud někdo nevyhledává vyloženě luxus, tak je to rozumný kompromis

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání