Napsat recenzi

Hotel Ancora beach

Recenze hotelu Ancora Beach Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 627x
Recenze se líbila: 291 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Výborně položený hotel, hned za dunama pláž, do města skok. Až na pár nepříjemností (popisuji níže) velmi příjemná a pohodová dovolená.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Měli jsme 2-lůžkový pokoj s přistýlkou.Tou bylo krátké a úzké rozkládací křeslo, 3 díly, 3 různé tvrdosti. Vhodné tak pro dítě do 10 let max !!!! Nabídnout toto dospělému je vrchol. Vyzkoušeli jsme jednu probděnou noc a pak jsme se ze solidarity střídali, holt se vždy někdo z nás nevyspal.Obrátit se v noci na druhý bok , no to byl zážitek pro všechny na pokoji. Přísahali jsme si, že příště připlatíme za 4-lůžák, i když jsme tři. Jinak pokoj vcelku pěkný, pro 2 naprosto vyhovující, slíbený a požadovaný přímý výhled na moře, přestože jsme objednávali hooodně dopředu , se k našemu zklamání nekonal (je však možné, že v čele hotelu dvoulůžáky nejsou). Z bočních pokojů výhled na moře je, z balkonu, v dálce. Též nám vadilo,že ač jsme na pokoji 3 platící hosté, ten třetí dostal opravdu jen tu tvrdou pryčnu. Už se nepočítalo, že by chtěl třetí židli na balkon, abychom tam mohli sedět všichni, nebo alespoň třetí skleničku na pití.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Měli jsme snídaně. Už doma jsme říkali, proč ti lidé v recenzích furt remcají, co asi mají doma oni. Faktem je, že máslo není máslo (jakýsi dost zoufalý pokus o Perlu či co), marmeláda měla tak divnou chuť, že z ní byly cítit éčka až do Čech. Pečivo nebudu popisovat raději vůbec.Bacha na salám, někdy měl dost divnou !!! chuť a odnesli jsme to průjmem. Poté, co jsme si 2 dny po sobě oloupali uvařený vajíčkový záprdek (smrad též nebudu popisovat ), jsme se vzdali a zbytek dovolené strávili na okurkách s rajčaty. Nečekejte, že cokoliv, co by mělo být teplé, teplé bude. Jak u snídaně, tak i při koupi oběda. 3x jsme byli v poledne na obědě a pokaždé jídlo studené. Studené bolońské špagety fakt nedám. Nemyslím tím vlažné, vychladlé, ale opravdu studené, jak když to vytáhnete z ledničky. Po požádání o ohřátí aspoň v mikrovlnce už vím, co to je vraždit pohledem. Bacha na bramborovou kaši - blevajz z pytlíku, chut něco jako rozšlabané rozvařené brambotové knedlíky s milionem éček.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Úklid naprosto katastrofální. Při příjezdu všichni kromě nás dostali pokoj. Pouze náš ještě nebyl hotov. Čekali jsme 3,5 hodiny, než tento jeden pokoj 3 uklízečky zvládly. V pozdějších dnech jsme zjistili, že zvládly taky nejmíň 3x cigárpauzu a oběd. Pokoj byl sice povlečen, ale vysavač neviděl. V koberci písek, zřejmě si hosté před námi před odletem ještě vyklepávali věci z pláže. Bylo to vidět. Koupelna namočená (ne umytá !!!) tak, že jsme ji 2 dny větrali aby vyschla. Kapitola sama o sobě je toaleťák. 3 osoby na dvoulůžáku , toaleťák takový ten hubený, že po 2x použití na velkou stranu zkrátka dojde, takže pobyt se změnil v holý boj o tento papírek. Toaleťák vydrží při běžném užívání tak půl dne. Byla jsem 3x žebrat na recepci. Na recepci velmi příjemná paní. Můžete mluvit česky. Jinak hotel vcelku čistý, udržovaný, bazén bez problémů, vždy bylo místo, naštěstí se nekonalo žádné ranní obsazování lehátek ručníky a pod. Měli jsme možná štěstí na slušné lidi, večer a v noci byl na hotelu klid.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Hotel je na severní pláži, ta jižní, klidná, je dost daleko. Severní pláž byla půl dovolené klidná, voda čistá, i šnorchlovat se dalo, na dně krabi. Druhá půlka dovolené byla větrná, takže super vlny, vyblbnul se každý a kdo remcá, má u hotelu bazén, tak může jít tam. U hotelu končí placená část pláže se slunečníky, stačí popojít pár metrů a můžete ležet kdekoliv. Na prvních stech metrech chtěli ležet všichni lenoši, bylo tam dost narváno. Ale po ujití opravdu dalších pouhých 100 metrů už bylo vše v pohodě, na to ,že byla sezona , jsme nikdy neměli problém. Pokud nejsou vlny, jsou na pláži různé atrakce. Jsou zde ale při vlnobití zrádné spodní proudy, takže jsou-li vlny, plavčíci téměř šílí, když vidí někoho ve vodě a pískají furt. Ale v pravdě, do větších vln bych se bála, opravdu stahovaly do moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Přímo u hotelu prodávali palačinky, karbanátky, pití, automat na kafe. Jinak malé obchůdky na každém rohu, kebab, rybičky, restaurace......úplná paráda. Ve městě na hlavní nákupní promenádě je i obchoďák na potraviny, kde si nakoupíte jídlo a pití na pokoj mnohem levněji. Kousek od něj směr centrum dělá mladý pár výborné palačinky. Sladké, slané, co hrdlo ráčí. Zamilovali jsme si kalorickou bombu názvem palačinka čokoláda, banán, smetana. Po zkušenostech, tady je palačinka největší a nejlepší. A jako jediní mají šlehašku šlehanou , ne tu ve spreji, takže po pár sekundách nevyteče. Dost důležeté, když to jíte na stojáka nebo při chůzi. Směnárny na každém rohu, kurs 1,91 za euro, bez poplatku.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pominu-li pryčnu-přistýlku, úklid a boj o toaleťák (změna úklidového personálu by mnohé vyřešila), moc se nám líbilo. Počasí vyšlo, krásné moře, ve městě (ne na hotelu!!!) výborné jídlo, nákupy, kavárničky, dobroty na každém rohu, nabídka výletů........vcelku pohodová dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 32 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání