Napsat recenzi

Forest Beach Primorsko - 1. - 8. červenec 2022

Recenze hotelu Forest Beach Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 295x
Recenze se líbila: 84 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená předčila naše očekávání. Určitě se sem vrátíme. Jedná se o rezort přímo v lese, výborné klima. Vše je blízko - jídelna, bazén, moře. Chodníky jsou spravené, byly zde i děti na vozíčku, vše bezbariérové. Byla zde především místní klientela a poté Češi a Poláci. Rezort je určen především pro rodiny s dětmi, proto musíte očekávat více hluku v jídelně.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Zatím nejlepší ubytování u moře. Odpovídá fotografii. Vše čisté, denně jsme měli vyměněné ručníky, vytřeno, pokud jsme požádali, vyměnili i povlečení. Osušky na pláž vlastní nebo půjčí na recepci za vratnou zálohu. Byl zde neuvěřitelný klid. Poté, co skončil kolem jedenácté program na pódiu, bylo ticho. Spalo se úžasně i při otevřeném okně. Žádné hlučné středisko.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava byla velice bohatá. Nabídku měnili každý den. Já upřednostňovala čerstvé ryby, nabízely ale i kuřecí, vepřové, hovězí na různý způsob. Ráda jsem ochutnala i bulharské jídlo. Vždy bohatá nabídka salátů. Každý večer se pak grilovalo i na ohni. Kdo chtěl, mohl ochutnat kalamáry, krevety i šneky. Některé české maminky měly s jídlem problém, jejich děti končily často u těstovin či hranolků s kečupem. Pizzu a špagety opravdu nenabídli ani jednou. Bulharské děti jedly všechno. Byla zde i nabídka kojeneckého jídla. Dezerty byly vynikající. Vzhledem k množství lidí, které se střídalo, se občas stávalo, že došla káva v kávovaru, nebo džus, stačilo ale říci. V jídelně se nekouřilo, popelníky byly venku na terase, kde se kouřilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál byl velice ochotný a snaživý, usměvavý. Vždy Vás před jídelnou vítali. Bylo vidět, že jim na klientech záleželo a chtěli, aby byli spokojeni. V Řecku ani v Itálii jsem se s tím nesetkala. Řekům bylo vše jedno, vědí, že je Řecko vyhledávanou destinací lidé budou jezdit pořád.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře bylo čisté, pláž také. Měli jsem štěstí, vždy jsme mohli do moře, červená vlajka nebyla ani jednou. Dvakrát se nám stalo, že odpoledne bylo ve vodě více trávy a řas. Lehátka a slunečník byl zdarma, vždy jsme našli volný. Jak u bazénu, tak u pláže bylo zakázáno si rezervovat lehátka pomocí ručníků, jak bývá často zvykem. Bulhaři to dodržovali. Na pláži byl plavčík, smělo se jen k bójkám, jinak pískal o sto šest. I když bylo zakázáno na pláži kouřit, Bulhaři ani Češi to nedodržovali. Bar na pláži nebyl, bezplatný bar byl u bazénu. Jako svačinku nabízeli každý den hamburger a koblížky. Bar u bazénu fungoval do 23 hodiny, míchali nápoje z místního alkoholu zdarma. Vytkla bych zde neuklizené stoly u baru. Obsluha nestíhala uklízet.

Lázeňské služby  průměrně (2,8/5)

Všimla jsem si, že nabízeli masáže, nevyužili jsme.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Uklízelo se zde každý den. Pokud jste ale vyšli z areálu a šli se projít do Primorska, chodník byl zničený. Stejně tak se válely kolem cesty odpadky.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Určitě se vrátíme. Moc se nám líbilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání