Napsat recenzi

Recenze na Belitsu

Recenze hotelu Belitsa Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 225x
Recenze se líbila: 240 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprosto nedoporučuji!!!Jen jako dárek z pomsty..

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Matrace sto let stare,neda se na nich spat...Jiz v jine recenzi zmineny odpad-jedna dira v zemi,takze koupelna je jeden velky bazen.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

NIKDY!OPAKUJI NIKDY(ani v nemocnici na diete)jsem nezazila tak ODPORNY jidlo.Nejde o vyber(katastrofa cela all inclusive je vysmech!A na reklamaci),ale plesnivej chleba-normalka.Cerstvy pecivo-haha..takze clovek je nucen(kdyz teda nekvete)si chleba opect v jednom toustovaci na celej hotel.Stojite ve fronte az ven na cokoliv-pribor,piti atp...Ale za me co je nejhorsi,je typ lidi co nereknou buee a v tom plesnivem chlebu se prohrabuji s hledaji fajn kousek...Kdo z vas neni typ cloveka ala slunce seno erotika a jejich italsky vylet,vyhnete se tomuto hotelu..Kdo se chce NORMALNE bez nasledku najist a neni bez pardonu prase co vse spase pac ma 3metraky(techto lidi je tu hodne a pisi ty kladne recenze),tak si nekazte dovolenou!!Tohle je ostuda a budu reklamovat i u cestovky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Absence fenu,ale v souctu toho vseho je to nic.Personal nepozdravi,uplne mimo..Uklidi vam nachystane jidlo,coz na....pac musite znova do tech front..pokojske nedbaji cedulek nerusit,ale to je to nejmensi

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Kazdy ma jine pozadavky,za me neporadek v okoli

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Sidliste z dob soudruhu

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel bych nechala zavrit,je to ostuda v dnesni dobe!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 74 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání