Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Penzion Jana ** (Bulharsko - Pomorie - Pomorie)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 302x
Recenze se líbila: 535 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v penzionu se nám líbila a osobně nemám co vytknout.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ve dvou jsme dostali pokoj pro čtyři - ubytování bylo jednoduché, vybavení pokoje dostačující. Pohodlná manželská postel, noční stolky, toaletka, skříně, jedna palanda, stůl a dvě židle. V koupelně záchod, sprchový kout, zrcadlo a umyvadlo. V koupelně chyběly trochu odkládací prostory (na šampón ve sprchovém koutu apod.), ale vcelku nám to nevadilo. Místo peřiny na posteli bylo prostěradlo, ve skříni pak ale ještě dvě deky, kdyby nám byla zima. Pokoj měl balkón společný s vedlejším pokojem, k dispozici bylo hroznové víno, vinoucí se po balkóně :)

Měla jsem ale možnost vidět i pokoj pro dva, který byl menší (což je vcelku logické), a kde mě dost šokovala koupelna se záchovovou mísou ve sprchovém koutě. Na druhou stranu - na týden se to dá přežít a za cenu, za kterou jsme byli my, by mi to asi nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Měli jsme jen snídaně - byly servírované každé ráno v 8:30, vždy dva kusy chleba, máslo, marmeláda, zelenina (okurka nebo rajče) a salám. Jednou byla místo salámu ohřátá uzenka a jednou jsme dostali vajíčko a tavený sýr. K pití čaj nebo káva, dle libosti. Salámy byly celkem chutné až na jeden, který nikomu z turnusu nechutnal - ovšem to se může stát.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Ve vybavení mi velmi chyběl vařič nebo aspoň mikrovlnka v kuchyňce - je tam pouze pračka a rychlovarná konvice. Kuchyňka je vybavená příbory, hrnky i talíři, netřeba to tahat s sebou.

Pokojská u nás byla za týden našeho pobytu třikrát, což pokládám za dostačující. Jednou nám vyměnila ručníky, jinak vynášela koš a stlala postel. Víc nebylo potřeba.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je kousek od penzionu, je pěkná a celkem čistá. Bohužel jsme měli velmi nepříjemný konflikt s plavčíky - po celou dobu našeho pobytu byla za jakéhokoli počasí vyvěšená červená vlajka (tzn. dle vysvětlivek - nesmí se do moře). Plavčíci koupání normálně tolerovali, do moře však odmítali pustit kohokoli s čímkoli nafukovacím (kruhy, lehátka), a to i za absolutního bezvětří. Toto jednání nebyli schopni vysvětlit v jiném jazyce, než v rychlé bulharštině, které jsme samozřejmě příliš nerozuměli. Celkově to na mě působilo dojmem, že jsou líní vyměňovat vlajky a baví je lidi buzerovat.

Jinak bylo moře příjemně teplé, vstup do vody pozvolný. Lehátka i slunečník bylo možné zapůjčit za poplatek, mně to ale přišlo zbytečné.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Penzion je v normální obydlené čtvrti, je to odsud kousek do místního supermarketu Bolero i do Penny. Pod penzionem je autodílna, ze které bylo občas něco slyšet, ale nás to nijak nerušilo.

Je třeba brát v potaz lokaci - Pomorie je rozdělené na Staré a Nové. My jsme bydleli v Novém Pomorie, kde nebylo vcelku nic, až na spoustu hotelů, zmíněné dva supermarkety, restauraci, kebab, park a pár obchodů se suvenýry. Do Starého Pomorie, kde to žilo daleko více, je to cca 3 km (celkem příjemná procházka, lze jet i autobusem). Ve Starém Pomorie je promenáda, zmrzlina, diskotéka, obchůdky, přístav, daleko větší pláž, ... prostě daleko lepší možnosti vyžití. Nám procházka nevadila, ale ne každý klid Nového Pomorie uvítá

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Osobně hodnotím pobyt velmi kladně. Dovolená se mi líbila, ubytování bylo v poměru cena/výkon velmi uspokojivé, výlety se nám vydařily. Jen musím říct, že pro nás sedm dní bylo tak akorát, neboť poslední dva dny nám městečko už bylo "malé." Byli jsme autobusem na výletě v Nesebaru, jeden den jsme vyrazili do Burgasu a navštívili jsme Sluneční pobřeží. Pokud ale hledáte takovou tu klasickou, odpočinkovou, "válecí" dovolenou, vřele doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pomorie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání