Napsat recenzi

hotel Paradise

Recenze hotelu Paradise Hotel *** (Bulharsko - Pomorie - Pomorie)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 836x
Recenze se líbila: 631 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 5
Komentáře: 0

Galerie videí

nemá chybu vše je na 100%nee 100% ,ale 1000%

Ubytování  průměrně (5/5)

zcela vyhovuje njama problema personal super vše na 5,čistota ochota no vsičko e super

Strava a stravování  průměrně (5/5)

nejlepší pizza,kapucino a vůbec bez kritiky a to nejen v Paradise, všude jsou jidla v Pomorie/i všude v BG/ na jedničku-teda vlastně na 5 super.beru jen snídaně, jinak se najím zrovna tam ,kde se nacházím všude bez problému a za super cenu a v kterou koliv hodinu ,jak ve dne ,tak i v noci .Na jídlo si dáš vše na co máš chuť -cenově dostupné více ,jak v ČR-pro mě nej Caca, tatarskoe kjufte ,škembe čorba a všechny plody moře.Většinou chodím do hospod ,kde turisti nechodí ,ale už jich ubývá i Bulhaři se podřizuji nesmyslům -viz nové Pomorie Resort -to je děs -Kreml v BG

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

pro normální lidi vyhovující pro rýpaly není nic dobré, nikde a nikdy .K dispozici klíma /to sice nepoužívám, neboť moje zahřívací teplota je 35 a více,pak wifina ,ale ta je tady všude ,bufetový typ snídaně -sortiment komu nevyhovuje je pako,hygiena na EU úrovni, to pro ty co byli v BG v roce 1960,nepoužívám ani hotelový tresor -jistota ,že mi nikdo nic neuzme je lepší než v České bance.Personal tova e nomer eden

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

moře čisté vzdálenost neměřím jsem na dovči a nikde nespěchám/při cestě na pláž dám někde pivko a caca/ pláže dlouhé a hezké číslo 5.Pro mě nejlepší divoká černá pláž ,pro toho kdo je lenoch, tam jezdí od Paradise busek,pláže jsou blízko i daleko záleží ,kde chcete lenošit ,zda se spoustou lidi na centrálu ,nebo jen s Bulhary na léčivé černé pláži ,ale ta je trochu dále ,ale zase tu nejsou v hojné míře ti hnusní turisté a pláž je vhodná pro lupenkaře /léčivé písky a můžeš se namazat i léčivým černým bahnem /občerstvení a pití je všude a takřka non stop, tak už se více nezmiňuji a za super ceny.Kdo chce nejen se pržit na pláži ,je kde jet buskem za lidové jízdné ,nebo i plout na lodi i jiné aktivity

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

hotel vlastně v centru u pěší zony, jste u všeho co se děje č5,před Paradise každou sobotu a neděli akce -v září hlavně festival mažoretek ,ale i jiné akce-v sezoně je každý den něco ,ale jelikož turisty nemusím -jezdím v klidném září

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

jezdím zde 10 let a nikdy jsem neměl žádnou výtku jezdím v září a je vždy hezky teplo a už tu není tolik hnusných lidí čili volím5.Pochvala pro Zlaticu a paní Věru -delegátky Čedok.Procestoval jsem ,jako řidič bus i kamion celé pobřeží -Pomorie je však nej -čili TOP-když chceš opravdu rachot sedneš na buse a valíš na Slantchev Briag,nebo Burgas ,nebo Nesebar /za pár švestek/,když poměrný klid ostaneš v Pomorie .Další výhoda je za 15 minut jsi z letnište Sarafovo na místě a necestuješ ,jako pako 3 hodky někde busem.Vlastně bych neměl chválit ,aby tu nepřijelo více turistů ,ale fakt je fakt.Ceny neuvádím nechci mystifikovat také se mění .Informaci by bylo ještě mnoho ,ale není zde prostor .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pomorie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání