Napsat recenzi

RETRO po Bulharsku

Recenze hotelu Sunset Resort ***** (Bulharsko - Pomorie - Pomorie)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 534x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Plusy: rozumna doba doletu, prvni tansferova zastavka po letisti, ubytovani ok, jidlo fajn

Minusy: neochotny, neprijmeny, oduty personal, kava v plastovem kelimku (!!!), spinava plaz i more, nelze lezet na plazi aniz mate koupene lehatka za 50 leva na den, wifi pouze na recepci v hlavni budove, jinak za poplatek a pouze pro 2 zarizeni (!), voda v bazenech studena , mimo resort nemate kam jit, jelikoz venku neporadek a spina a z Nesebaru jedna velka ruska (holesovicka) trznice

Ubytování  průměrně (4,8/5)

ubytovani hezke, ciste, uklid fajn, akorat neni na pokojich wi-fi - pouze za poplatek a omezeno na 2 ks zarizeni. Uklizecka byl jediny clen celeho hoteloveho personalu, ktery se na nas behem 10-denniho pobytu usmal.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

strava dobra, obcas mohlo byt jidlo trochu teplejsi, ale vyber i pocet restauraci fajn. Jen by to chtelo rychlejsiho pana na odpoledni "donuts", ktery by nastartoval tu super pomalou masinku na koblizky ne presne v 15:00 ale mozna uz s predstihem o hodinu driv aby mu tam nestala kazdy den kilometrova fronta deti/dospelych....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

jake sluzby? hlidani kufru v nezabezpecene a volne dostupne recepci u priletu a u odletu? hotel, ktery ani nema mapu okoli? wi-fi pouze na recepci hlavni budovy ??? (tech budov je tam celkem myslim 7!!!)

Uklizecka byl jediny clen celeho hoteloveho personalu, ktery se na nas behem 10-denniho pobytu usmal.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

More fajn, na prvni pohled ciste, az k bojkam voda po prsa (merim 160 cm...), jinak 3 dny chaluh a morskych ras, ve kterych plavat nic moc a ktere jen tak proste nechaji hnit na plazi aniz by je kdokoliv uklidil. Plaz neuklizena, vajgly, plasty, papiry, bordel, krome toho,ze vynesli kazdy vecer kose (kterych je tam velice poskromnu), tak nic.

Nejhorsi ale je to, ze cela plaz je zastavena plazovymi lehatky a slunecniky, ktere si muzete pronajmout za 50 leva na den - takze je tento prostor UPLNE PRAZDNY a pokud si nedejbuh lehnete na pisek k mori, tak na vas nabehne armada 3 vypatlanych svalovcu, ktera vam bude den co den otravovat zivot a tvrdit, ze na tom pisku bez zaplaceni lezet nemuzete a ze ta plaz (asi cela!) je private..... (viz foto) Ja se nedala a kazdy den jsem se tam hadala + jsem eskalovala na cestovku a management hotelu - je to VELKE zneprijemneni dovolene a bylo by fakt lepsi, kdyby misto toho radsi tu plaz uklidili.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

spina a bida, Pomorie - spinava ospala dira plna sovetskych obcanu, Burgas - rezava rozpadajici se panelakova dzungle. Nessebar - bohuzel jedna velka (ruska) holesovicka trznice. Po ceste vsude spina a mistni bulharske autobusy radsi prosim vynechte, pokud nemate naladu se nechat 10x servat behem 15 min cesty od podrazdene pani, ktera prodava naprosto nesmyslnym zpusobem listky primo v preplnenem autobuse....

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Bulharsko jiz nikdy vice. Pokud je Sunset Beach Resort jeden z nej na pobrezi, tak bych se desila toho ostatniho.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pomorie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání