Napsat recenzi

Dovolená Pomorie - Sunny Bay

Recenze hotelu Hotel Sunny Bay *** (Bulharsko - Pomorie - Pomorie)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 149x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Spokojeni s dovolenou, až na delegáta.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování nám vyhovovalo, uklízeno, doplňoval toalet. papír, nemůžeme si stěžovat. odpovídá kategorii hotelu

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo typicky bulharské, každý den kuře a vepřové kostky na různý způsob. Ryby pouze 2x, ovoce ke každému jídlu, zmrzlina 3x, pití všeho druhu dle přání v dostatečném množství. Hodně zeleniny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál obsluhy hotelu pomalejší, nedostatek talířů a příborů, talíře čisté, ale mokré.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Měli jsme předplacené výborné počasí, dva dni moře bez vlny Slunečníky a lehátka by mohla cestovka pro své klienty mít vlastní, placené na den 18 leva. Pozvolný vstup do moře, výhoda pláž přes ulici. Bazén nám nechyběl

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Klidné a vhodné na procházky

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový výborný dojem ze zájezdu zkazil delegát CK p. Valentin. Viděli jsme ho

při příletu a večer před odletem. Původně avizovaná schůzka v úterý, přeložena na středu. Další den se nedostavil bez omluvy, čekali na něj všichni. Po jeden a půl hodině jsme se mu dovolali a dozvěděli jsme se, že přijde až v neděli před odjezdem. Kdo něco by potřeboval, třeba avizovaný zájezd, má zavolat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pomorie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání