Napsat recenzi

Penzion Barba

Recenze hotelu Barba Hotel Penzion ** (Bulharsko - Obzor - Obzor)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 2 216x
Recenze se líbila: 626 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tento penzion mohu jen doporučit. Dostali jsme se sem celkem náhodou na doporučení známeho který zde jezdi pravidelne již několik let,nehledě na to že to byla naše vícemeně svatební cesta, a mohu potvrdit že při vybírání dovolené bych se nikdy v bulharsku osobně nepodíval na žádný penzion jelikož sme tuto destinaci po řecku a chorvatsku navšťívili poprvé a celkem s obavami.Naše obavy se nenaplnili a po strastiplném zážitku z jízdy taxikem z Burgasu na Obzor cca 70km v automobilu který by u nás nikdy neprošel technickou kontrolou, dorazili do penzionu Barba a uvítal nás majitel i velmi milá obsluha.Prošli sme si krásný penzion s pěkně udržovaným bazénem,restaurací a dle mého pokoji odpovídající utulnému, čistému domácímu prostředí.Městečko menšího typu příjemní a ochotní lidé,restaurací mnoho a velice se nám líbilo. Pláž cca ne 150m ale cca 250 m od penzionu ale přímou čarou pořád rovně asi za tři minuty sme byli tam. Na pláží mnoho restaurací a barů s vesměs příjemnou obsluhou každý si vybere svoje. Pláž byla vždy uklizená a čistá pouze dva dny jsme museli přes naplavené řasy do vody ale toto asi níkdo neovlivní příroda je mocná a bulhaři si nelámou hlavu s odstraněním jako např. v Řecku.Jinák moc pěkná pláž a i z restaurace byl výhled na moře a osobní věci na pláži.Večerní procházky po pláži a městečkem Obzor byly ůžasné tak jako celý pobyt v penzionu Barba .

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Penzion Barba je velice ůtulný s velice ochotným a milým personálem Pokoje velice ůtulné a při jakemkoliv problému majitel Nikola vše zaříďil a problém odstranil.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Chci vyzdvihnoutb číšnika Dobču který miluje malé děti, a ony po chvíli i jeho, a je velice ochotný a vstřícny.Personál včetně majitele je schopný a většinou rozumí česky a je schopný i komunikovat.Jídelní lístky v penzionu tak jako ve většině restaurací na obzoru nabízejí taky češťinu.Jídla dle chuti každého co si vybere rozmanitost je různá a nesetkali sme se s něčím co by se jíst nedalo , v penzionu výběr slušný a jídlo chutné. Komu se to omrzí není problém navšťívit jinou restauraci kterých Obzor nabízí mnoho.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Vybavení pokoju bez problému ,pokoje čisté a ůtulné. Na pokoji lednice,televize a v penzionu zdarma wifi . Signál wifi nic moc ale fungovalo. Personál jak již sem psal bezproblémový,milý a ochotný. Jediné co mě celkem mrzí tak klimatizace za příplatek ale nepotřebovali jsme ji jelikož sme měli pokoj orientovaný na dobrou stranu a celý den nám tam nepeklo slunce.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž cca 250m od penzionu, příjemná bez problému ,čistá,dosti široká s mnoha restauracemi a sportovním vyžití se zde taky najde.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Příjemné malé městečko s příjemnými lidmi.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Byli jsme velice spokojení a již máme rezervaci do penzionu Barba na další pobyt tenhle rok a doufáme že to vyjde . Manželka byla nadšená a nechtěla ani odjet domů.Byli za námi se podívat i rodiče a byli nadšení jelikož jejich pobyt ve stejném termínu na Slunečním pobřeží je moc nenadchl a letos jedou na obzor , tekže asi je zbytečný další komentář. Obzor je malé klidné a příjemné městečko a nás nadchlo.Tímto bych chtěl ješťe jednou poděkovat personálu a majitelům Penzionu Barba za uchvatnou dovolenou .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Karolína: penzion Barba a okoli - 26. 7. 2015 12:00

dobry den , chceme letet letos do barby ,ale nikde se nemužeme docíst zda tam jsou na plazi ty stanky vecer ? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Obzor - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání