Napsat recenzi

již nikdy více

Recenze hotelu Hotel Pesheff ** (Bulharsko - Nesebar - Nesebar)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 584x
Recenze se líbila: 540 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • severní pláž Nesebar severní pláž Nesebar

Nejhorší hotel s nevlídným přístupem, v kterém jsme kdy byli ubytováni, neodpovídá uváděným 3***.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Jeli jsme do tohoto hotelu s tím, že na základě požadavku cestovní kanceláře budeme moci doplatit klimatizaci. S tím jsme počítali, jinak bychom určitě tento hotel nezvolili. Jaké ale bylo naše překvapení, když to nebylo možné a bylo nám sděleno, že klimatizace není potřeba, jelikož pokoj je na sever. Po příchodu na pokoj v téměř noční hodinu jsme málem dusnem omdleli. Dalším nemilým překvapením byla sprcha! Sprcha byla zavěšena přímo nad záchodovou mísou! Tohle jsme taky viděli poprvé a to vždycky jezdíme do běžných 3*** hotelů. Když jsme žádali pokoj s klimatizací a "normální sprchou", bylo nám řečeno, že takovéto sprchy jsou ve všech pokojích a co se nám nelíbí, co bychom za ty peníze chtěli a jestli se nám to nelíbí, že můžeme odejít. Podotýkáme, že týdenní pobyt se snídaní stál normálně 14 450,- Kč! /my jsme jako last minute platili 9 500.-Kč na osobu/. Protože již několik let létáme last minute, tak máme určité srovnání a tahle cena je ještě vysoká, vzhledem k tomu co bylo nabízeno. Ještě nám bylo řečeno, že v noci můžeme spát při otevřených balk.dveří, což bylo jen o málo lepší,balkon je společný se sousedním pokojem a je přepažen pouze nizkým zábradlím takže vaši sousedé vám koukají až do postele, (při velikosti pokoje asi 2 metry od vás) žádné soukromí a při zavřených balkonových dveří neuvěřitelné dusno a při otevřených, vzhledem k nesnesitelnému nočnímu řevu racků, to šlo pouze těm, kdo skoro neslyší a nebo se špuntama v uších. Další perličkou bylo to, že měnili ručníky jen jednou za týden, s čím jsme se také setkali poprvé.V bulharsku jsme byli již podruhé, poprvé také ve 3*** hotelu, což nelze absolutně srovnat s tímto hotelem.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Najedli jsme se, ale hodně skromý výběr, jediné plus, že byl každý den meloun.Samozřejmostí bylo po sobě uklidit nádobí a stůl pro další čekající hosty na snídani,

protože není zde žádná obsluha a tedy ani výměna již pobryndaných ubrusů od hostů před vámi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Na pokoji byla lednice, jinak ani varná konvice, ani fen

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláže byly dvě, uváděna vzdálenost 250 m a 350 m je určitě větší, ale našli jsme si svoje místa, chodili jsme na severní pláž, moře čisté, teplé. Na druhé pláži byl větší nepořádek na pláži a moc přelidněno.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V blízkosti obchody, jinak nic zajímavého.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolená jako taková se nám celkem líbila, Starý Nesebr i Svatý Vlas,docela lacino, krásné slunečné počasí, ale do hotelu Pesheff už nikdy více a to si myslíme, že nejsme nikterak nároční, protože to bylo prvně, kdy jsme se setkali s neochotou a arogancí ze strany hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nesebar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání