Napsat recenzi

Dovolena v resortu Sunset Beach

Recenze hotelu Hotel Sunset Beach *** (Bulharsko - Lozenec - Lozenec)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 153x
Recenze se líbila: 289 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Resort na první pohled nádherný ,ale jediné co zůstalo pozitivní po příjezdu byla vzdálenost hotelu od letiště Burgas . Autobusem asi 10min.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Jako čecháčky nás ubytovali ve family resortu , který v podstatě nenáleží k honosnému resortu Sunset , Jste mimo hlavní budovy a jste označeni páskou jiné barvy , tak aby každý věděl ,že Vaše all inclusive není to co využívají ostatní návštěvníci resortu. Jinak musím říci pokoje hezké a prostorné . Úklid zdali to tak nazvat znamenal jen natažní přikrývky a doplnění wc papíru.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Zde právě dochází k zásadnímu rozdílu v ubytování češi z family části v rámci All in mohli jen do jedé z restaurací ,ke byl jakýsi výběr jídel (bez nápadu bez emocí ) nějaká zelenina kaše rýže a nějaký ten salát. Takzvané modré pásky ty využívaly celý areál ,kde byly další 3 restaurace. Doposud jsem se nesetkal s tak ošizenou kuchyní jako v tomto resortu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hezký areáu hotelu , hezké a čisté bazény i služby co se týče pitného režimu u bazénů zajištěny. S odpoledními svačinami zvláště pro děti problém 2x výdejní okénko v jednom sladké ve druhém na opačném konci resortu párek v rohlíku před každý okénkem fronta na 20min. Tohle bych viděl v hotelu se 3 a ne s 5hvězdami. V podstatě nezbylo pro děti nic jiného než si vzít do obrousku svačinu od snídaně:)

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž veřejná to znamená , že pro čecháčky z family vše za poplatek slunečník i lehátka. Sprcha na pláži žádná ,umývatko na nohy naštěstí ano. Na pláži 2x stánek na pití tedy jen do 17hod

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu nebylo jen silnice a pár marketů..nic co by turistu zaujalo.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem ??? Do tohoto resortu bych už nikdy nejel cena ani 5hvězd neodpovídá poskytovaným službám.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lozenec - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání