Napsat recenzi

CK A****- již nikdy !!!

Recenze hotelu Kamenec Hotel **** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 426x
Recenze se líbila: 550 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Realita zcela jiná než bylo prezentováno v katalogu i na internetu. S A****** již nikdy !!!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Plíseň na stropě jsme reklamovali z důvodu alergie dítěte , po 2 dnech nám pokoj vyměnili opět s plísní na stropě. Přistýlka pro dítě znamená rozložené rozpadlé křeslo, kde se v rámci velikosti vyspí dítě do 1,3 m a leží 20 cm od podlahy , takže může ležet rovnou na podlaze. Tím , že si rozděláte přistýlku tak si nemáte kromě jedné rozvrzané židle kam sednout. Dveře od koupelny jsme museli neustále zavírat , protože někdo zapoměl namontovat sifon u umyvadla , takže odpadní potrubí smrdělo rovnou dovnitř. Navíc klimatizace tomu nasávání jedovatého zápachu ještě pomáhá. Při sprchování musíte sedět ve vaně neboť zde chybí alespoň igelitový závěs , takže voda teče po celé koupelně a nemá kam odtéct.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strašné !!! Nikde nebylo od CK napsáno , že ve 4 hvězdičkovém hotelu je pouze 3 hvězdičková restaurace, tzn. 1 polévka stejná každý den, 3 jídla a 3 přílohy které se co druhý den opakovalo. Malý výběr , studené jídlo , moučníky 2 druhy stále stejné každý den. Pití ušlo. Jídelna příliš malá , pořád jsme čekali až se uvolní místo u stolu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Žádnou venkovní whirpolku nehledejte, je zaskládaná dřevem . Delegátka mi řekla při dotazu , že už dlouho nefunguje, hlavně že ji CK v katalogu uvádí. Vnitřní funguje , ale musíte si ji zaplatit. Každodenní animační programy nehledejte , žádné tam nejsou. Jsou tam jen otrávené brigádnice , které si s dětmi nehrají a věnují se vám pouze když si zaplatíte nějakou aktivitu. Herna je vybavením tak pro děti do dvou let a smrdí jako bývalá kuřárna. Obsluha na recepci je OK.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře pěkné , pláž jako v Bulharsku . Lehátka a slunečníky za poplatek celkem 6 Euro/den, takže jsou převážně volná a všichni leží na pláži za nimi se svým slunečníkem , který si za levno koupíte v obchodech. Záchody a sprchy mají pronajaté bulharky a jsou opět za peníze.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Dle odkazu katalogu CK a odkazu na mapy na internetu se mělo jednat o samostatně stojící hotel v parčíku. Realita je jiná , stojí v těsné zástavbě 6-ti letého hotelu a 2 nových staveb a koukáte z pokojů otočených k bazénu na šílenou rozbořenou stavbu. Fotkám krásně osluněného bazénu nevěrte, protože je skoro celý den ve stínu. Fotky museli fotit tak v 5 ráno. Lehátko musíte obsadit ráno , jinak volná nejsou. Venkovní sprchy nefungují a nejblíže jsou na pokojích.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Jako nový hotel mohl být velmi pěkný , ale teď je zdevastovaný. A tvrzení dle CK Ancora , že uspokojí i náročnou klientelu je výsměch všem , kdo jim na to skočí !!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 67 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání