Napsat recenzi

delegati ck

Recenze hotelu Hotel Neva ** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 152x
Recenze se líbila: 272 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se nám celkově vydařila.JEN NEVÍM JAKÉ SLUŽBY MĚLA PRO NÁS ZAJIŠTOVAT DELEGÁTKA,KTERÁ NÁM SDĚLILA V AUTOBUSE,ŽE VŠE MÁME NA PSANÉ NA NÁSTĚNCE V HOTELU. Vysadila nás před hotelem a tím její práce pro nás skončila. Na letišti při odletu zpět nám sdělila číslo přepážky k odbavení.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

ubytování bylo v pořádku ,sice nám po příjezdu chyběla jedna postel, ale k naší spokojenosti nám byla dodána do 20 minut. Delegáta jsme ani nevolali a domluvili jsme se jak se říká rukama- nohama. personál hotelu ,všechna čest vše napravil.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

strava byla typicky bulharská, jen uspořádání jídla bylo někdy prapodivné. Polovina na míse byla příloha a polovina maso , takže po půl hodině bylo vše smíchané a vypadalo to nevábně. Také jídlo po hodině bylo studené. Těstoviny nebylo skoro vůbec a zato hranolky každý den. Pro ty kteří preferují maso nebyla nabídka zvláště na oběd nic moc. Večeře byly o něco lepší. Jednou byl i rybí večer s výběrem z několika druhů.

Zákusky - dorty byly ihned rozebrány většinou ruskou klientelou ,kteří si nabrali všeho plné talíře a také toho většinu nechali na talíři nedojedené. zeleniny a salátů bylo dost. Ovoce . broskve ,meloun, hrozny ,rozkrájené banány.

Svačiny nevím jaké byly , v době svačin jsme byli u moře. Jen zmrzlina nám u oběda a večeře chyběla. Vše se opakovalo, jako vždy stále dokola ,ale dalo se vybrat skoro každý den něco jiného. Protože je hotel dvouhvězdičkový bylo jídlo celkově chudší - no hlady jsme neumřeli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Úklid byl v celkem v pořádku, výměna ručníků a ložního prádla bylo OK. Asi dvakrát nebyl denní úklid, ale za 10 dnů žádná katastrofa. V jídelně také všude čisto a ochota. Všude byla vidět snaha.

Velice jsem postrádala místnost na převlečení a možnost osprchování v poslední den odjezdu. Protože jsme odjížděli až ve večerních hodinách a pokoj jsme museli vrátit v deset hodin dopoledne , museli jsme zbytek dne strávit u bazénu. K moři jsme nešli protože jsme se neměli kde osprchovat a omýt ze sebe sůl a písek z moře. Sprchy u bazénu tekli jen slabým proudem a byly tak na osvěžení a ne na mytí. převlékali jsme se na WC - žádná sláva. Z tohoto důvodu jsme nemohli být poslední den u moře.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

moře bylo docela čisté ,průhledné, žádné chaluhy. Pláž byla přelidněná, ale vždy se našlo místo na vlastní deštník. Docela byla čistá,ani zde nebylo moc nedopalků a odpadků, snad proto, že zde bylo hodně malých dětí s rodinami .Pláž je veřejná a jezdí sem i bulharští občané s dětmi. tato pláž byla menší cca 200 metrů od hotelu, lesní cestou. Druhá pláž byla cca 900 metrů s placenými deštníky a menšími místo pro vlastní deštník.

Poslední tři dny byly střední vlny a žlutá vlajka, tak jsme si užili i koupání ve vlnách.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu bylo pěkné, lesnaté prostředí, docela pořádek. Klid - nevím pro mladé lidi nic zábavného.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

S dovolenou jsem byla spokojena. Celkový dojem mě pokazila jen služba delegátů a jejich přístup se mě nelíbil.Je mě 65 let a jezdím k moři přes třicet let. Sice jsem byla v Bulharsku asi před pěti lety , i tak jsem s Bulharskem docela obeznámena.CK K***** snad má zájem jen o prodej zájezdu a klient je nezajímá. S tak špatnou informovaností klientů jsem se nesetkala. Ještě se mě také nestalo, že při nástupu do autobusu stál řidič a koukal na 65 letou bábu jak zvedá kufry do úložného prostoru. Na dotaz delegáta zda nemůže řidič klientům pomoci, mě bylo delegátem sděleno, že Češi nedávají bakšiš a , že by řidič byl za celý den ztrhaný z tahání kufrů. Taky na dotaz o umožnění osprchování v den odjezdu mě bylo sděleno, že je to můj problém. Nač mě tedy CK sděluje, že v ceně zájezdu je hrazen i delegát., stačí když mě v pokynech oznámí , že na parkovišti v Burgasu je přistaven autobus s číslem X a řidič pak jen přečte jména klientů a zaveze nás k hotelu. V pokynech stačí uvést i sdělení o nástěnce v hotelu ,kde jsme si přečetli, kdy odjíždíme a číslo na delegáta kdyby byl potřeba a kdy bude delegát na hotelu. Tyto informace nám taky mohli sdělit v pokynech. Stejně si člověk na hotelu vše vyřídí sám a nějak se domluví i když nemluví Bulharsky a ruština mu za 50 let vypadla z hlavy. Jinou řeči se nedomluvíte .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání