Napsat recenzi

rozpačitost

Recenze hotelu Kamenec Hotel **** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 808x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel mi doporučila cestovní agentura, protože hotel, který inzerovali byl obsazen a následně jsem se dozvěděla, že inzerují hotely již obsazené, aby mohli prodat hotely, o které je menší zájem. Dle mých letitých zkušeností s all inclusive, rozhodně tento hotel nesplnil mé očekávání

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Dvě postele, dva noční stolky, skříňka na lednici, jedna zásuvka, malá televize, jedna židle - veškeré zařízení obývací místnosti, na chodbě skříň a věšák. V koupelně není izolovaná vana, při sprchování, kdy voda zatéká za vanu, je ji plná koupelna, povolené vodovodní baterie

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Neorganizovaný stravovací systém, nedostatek míst k sezení, dlouhé fronty, lidé do sebe strkají pro nedostatek prostoru, lidé chodí sem-tam, přílohy na opačné straně než maso, než na ně dojde řada je jídlo studené, malý výběr ovoce, max. dva druhy a to jablka a kyselé švestky... velké zklamání

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

personál vstřícný, slušný.. spokojenost

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž veřejná ! drahé slunečníky a lehátka 18 leva za komplet x 7 dní = 126 leva x 14 Kč = 1746, při počtu dvou osob... vzhledem k tomu, že do hotelu jezdí rodiny s dětmi, tak ještě x 2 = 3526 Kč.

Díky této ceně komplety nejsou obsazené, a ostatní prostory jsou přeplněné množstvím polehávajících lidí, krčící se pod malým nízkým slunečníkem, zapíchnutým v písku.

Lze si zapůjčit za 5 leva malý slunečník od delegátky, ale jestliže počítáte s dovolenou se slunečníky, nevezete si ani ručníky, což je pro vás další finanční výdej, ale stejně ležíte pouze na písku.

Pláž je od hotelu vzdálená cca 100 m, po rozpáleném písku, ostatní hotely mají přístup po dřevěných chodníčcích

Moře krásně čisté, teploučké, poslední dva dny byly krásné vlny

Vodní sporty jsme nevyužili, ale jsou součástí pláže

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

okolí pláže od hotelu je neupravené, u bazénu je pohled na rozestavěný hotel, který je již pár let k prodeji,

Městečko Kiten je nádherné se spoustou obchůdků, kavárniček a nabídek k nákupům

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

tento hotel by neměl nabízet all inclusive, když nemá dostatečnou kapacitu stravovacích prostorů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 67 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání