Napsat recenzi

Rodinná dovolená!

Recenze hotelu Kamenec Hotel **** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 609x
Recenze se líbila: 331 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 1
  • chodba pokoje chodba pokoje
  • koupelna vana a WC koupelna vana a WC
  • koupelna umyvadlo koupelna umyvadlo
  • pokoj- pohled z chodbičky pokoj- pohled z chodbičky
  • bazén pohled na hotel bazén pohled na hotel
  • bazén pohled směrem k baru a na pláž bazén pohled směrem k baru a na pláž
  • pláž s hotelem v pozadí pláž s hotelem v pozadí
  • parkoviště, vchod do hotelu a cesta na pláž parkoviště, vchod do hotelu a cesta na pláž
  • hotel z parkoviště hotel z parkoviště
  • bar u bazénu bar u bazénu
  • hotelový bazén pohled s hotelem za zády hotelový bazén pohled s hotelem za zády
  • bazén..s můstkem bazén..s můstkem

Pro rodiny s dětmi ideální dovolená, hotel odpovídá 4 hvězdám, ubytování super,chutného jídla pořád dost, ochota personálu-jsou to jen lidé, ale k hostům se chovají uctivě.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Byli jsme 2 dospělí a 3 děti na dvoulůžkovém pokoji se dvěma přistýlkami a jednou dětskou postýlkou. Pokoje čisté, když dáte cedulku na dveře, uklidí každý den, jinak jednou za dva dny. Koš vynáší každý den a pokud dáte pár drobných pod polštář budete mít extra servis :-)

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

All inclusive - jídla pořád dostatek, strava pestrá ( několik příloh, spousta druhů masa, saláty, zákusky, ovoce, pečivo,...). Pro rodiče a děti super, kdo má rád kořeněnější, na stole má spoustu dochucovadel. Když budou všichni hosté dodržovat termíny návštěvy jídelny, bude i dostatek místa k sezení....je to jen o lidech.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení je víc než dostačující, postele pohodlné, vše plně funkční a pokud ne, ochotný personál se vším poradí a případně vymění. Jediné co bych vytkl jsou koberce na pokojích, které by se mohly občas strojně vyčistit.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je asi 50m od hotelu, takže děti si chodily samy pro zmrzlinu nebo odlolední snack. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek ( dvě lehátka a slunečník 18 leva na celý den ). Pláž krásná, písčitá s pozvolným vstupem do moře, čistá a i když je tam hodně lidí rozprchnou se. Volnočasové aktivity jsou dražší, ale jsme na dovolené.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Před hotelem a v jeho blízkém okolí bylo čisto. Vzdálenost od obchodů cca 200 m, do centra 5 min chůze. Okolí je rozmanité, takže je pořád co objevovat.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pro rodiny s dětmi ideální dovolená, ti co hledají klidný odpočinek už to moc není. Celkově velká spokojenost, příští rok jedem znovu a spokojených klientů musí být víc než dost, protože se vracejí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 67 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel Jaroš: Hotel Kamenec - 2. 8. 2017 18:05

Moc hezké fotky pane T. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání