Napsat recenzi

Hotel Kamenec Kiten 3.-10.8.2016

Recenze hotelu Kamenec Hotel **** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 797x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud jedete na dovolenou s menšími dětmi a hodláte si v prvé řadě užít moře a vším ostatním se nepozastavovat, tak hotel Kamenec není špatná volba. Moře je opravdu pár desítek metrů od hotelu, pláž je neskutečně nacpaná lidmi, ale koupání je skvělé, moře čisté a pláž denně udržovaná. Když si ráno přivstanete, tak cca do 8 hodin je šance zabookovat ručníky lehátka klidně v první řadě a pak je to velmi pohodlné a děti jsou na dosah. Z pokoje na pláž je to 5 minut. JInak hodnocení hotelu 4 hvězdičkami je sci-fi. Je orientovaný na CZ klientelu, která je tak cca 75% osazenstva. Pak tam byli ještě Slováci a Bulhaři. V tak 90% rodiny s menšími dětmi.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Úklid 6 dní v týdnu. Klima se dala individuálně nastavit, velký balkón se sušákem, židličkou a stolkem. Když zavřete dveře, tak opravdu klid. Celou noc jedou diskotéky, není to slyšet moc, záleží, kdo je jak zvyklý z domu. V hotelu jsou 2 výtahy s minimálním zatížením, tak si občas počkáte. Ale ani jednou jsme do 6. patra pěšky nešli. Klima ve zbytku hotelu je hodně ostrá. Pokud je někdo choulostivější, tak na to myslet.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Šíleně přeplněná jídelna. Pro hledače romantiky nedoporučuji. Malé děti jsou schopny jíst svoji mikro porci klidně i hodinu a někteří rodiče je nechávají sedět dokud nesní alespoň něco. Každopádně se neustále doplňuje sortiment, takže nikdy nic nedošlo, i když přijdete na jídlo výrazně později. Strava orientovaná na CZ, takže kuře, vepřové, řízky, rýže, brambory. Zelenina byla vždy neskutečně oschlá a bez chuti, jako by ji chystali den dopředu. V globále nám chutnalo, ale není to žádná hitparáda a místní speciality zapomeňte. Takový chudobný all-inclusive. Zvláštní hodnocení jsou místí alko a nealko nápoje. Nealko šlo, alko bylo naprosto nepitné. Bohužel jsme z jižní moravy a to co se tam nabízelo za víno má u nás označení "nepitné". Míchané nápoje chlapec v baru nezvládal žádné. A poměr rum/kola 1:1 je tak maximum, co se z něho dalo vytlačit. Pořád nechápal, že chceme míň alkoholu. Ale když pak vidíte místní na pláži, tak vám to docvakne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

TV na pokoji s místními programy. Když si vezmete HDMI kabel, tak si napojíte ze svého notebooku a dětem pustíte pohádky na TV. WiFi fungovalo celkem bez problémů. Samozřejmě, záleží na množství současně aktivních uživatelů, takž ekolem jídelních časů to moc nejede. Na pokoji mini lednička, fén. Úklid prakticky denně, klima se dala individuálně nastavit, velký balkón se sušákem, židličkou a stolkem. Když zavřete dveře, tak opravdu klid. Celou noc jedou diskotéky, není to slyšet moc, záleží, kdo je jak zvyklý z domu. Do bazénu jsme nechodili, na nás byl příliš chlórový a voda studená. Přijeli jsme k moři, tak jsme si to užívali tam.

Personál nijak nepřekvapil ani nezklamal. Nikdo po nás nic nechtěl, žádná extra aktivita, ale cokoliv jsme potřebovali bylo promptně a k plné spokojenosti vyřešeno. Animace se naše děti neúčastnili, je to spíše pro holčičky, které chtějí tancovat. Animátorky měly celý den na starosti hrací místonost, kde si děti parádně vyhrály.

U bazénu byl kulečník a vstup do fitness. To jsme netestovali.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Kiten má dvě pláže. V rámci procházky jsme zjistili, že severní pláž je hezčí a taky tím pádem plnější. Slunečníky a lehátka za poplatek 8lv/ks. Slunečník + 2 lehátka = 18lv. Pokud chcete být v první/druhé řadě u moře, je potřeba ráno vyrazit s ručníky k moři a místo si zabookovat. Vyplatí se to, obzvlášť, když děti jsou pořád v moři a chcete mít přehled. Pozvolný vstup do moře, písek. Měli jsme štěstí na počasí. 6x zelená vlajka, 2x žlutá. Moře čisté, pláž denně udržovaná. Dá se tam koupit cokoliv k jídlu, pití, kvalitní koktejly, atd... Po zkušenostech z baru u bazénu, který je sice zadarmo, ale nedá se to pít máte možnost romantiky se skvělým drinkem.

Trošku kazí dojem chování bulharů, kteří jsou neskutečně hluční a neustále kouří. I z tohoto důvodu je první řada ideální.

Jak jsme si všimli většina klientů hotelu zůstávala u bazénu na lehátkách (zdarma) a k moři si pouze odskakovali. To ale není náš styl. Vyíráme si co je pro nás lepší a ne to co je zdarma, nebo levnější.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Balkán se nezapře. Neskutečný bordel. Ani 100 let dotací z unie to neposune na hranici, kdyby si toho člověk nevšímal. Neskutečně zdevastované všechno, na co se podíváte. I když udělají něco nového, tak i to je špatně. Kiten je městečko, ve kterém jsou mega velká rekreační střediska bulharských podniků. Vypadá to tak, že se bulharským podnikům očividně nedaří. Nedovedu si představit do takových hrůz někoho nastěhovat u nás...

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkově jsme si dovolenou užili parádně. Moře fantastické, počasí super, v hotelu klid, procházky po Kitenu. Nikdo neotravuje. All inclusive chudá, ale jídlo bylo celkem chutné. Služby jsme žádné nevyužili, jelikož se musíme přizpůsobit věku dětí a z vhodných nás nic neoslovilo. Organizace bezchybná, vše klaplo na jedničku.

Poměr cena výkon je adekvátní zaplacené ceně. V řecku zaplatíte o 50-70% víc, ale úroveň bude o 2 levely vyšší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 67 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání