Napsat recenzi

Hotel Coop

Recenze hotelu Hotel Coop *** (Bulharsko - Kiten - Kiten)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 342x
Recenze se líbila: 615 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Původně jsme měli trochu strach, že hotel je pouze 3 hevězdičkový, ale nakonec nejen splnil, ale dokonce předčil naše očekávání.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Dle mého názoru na 3 hvězdičky naprosto super. Nejsou tam zlatá záchodová prkénka, ale hotel je čistý. Pokoj malinký, ale s hezkým balkónem.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jako každá allinclusive se po pár dnech přejí, ale celkem pestrá nabídka. Jeden večer dokonce grilovaná kýta. Vybere si myslím každý. Ovoce, maso, pití v pořádku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Uklízečky nám na požádání kdykoliv dodaly toaletní papír i vyměnily ručníky. Sprcha i záchod v pohdě. Na pokoji televize s několika programi a dokonce ČT24 :-). Jen mi chyběl dětský kanál. Animační programy nic moc, ale ani katastrofa.

Bazén absolutně perfektní. Velký, takže žádná tlačenice a dva malé bazénky pro děti. Trochu nás vystrašily fotky bazénu na internetu, protože na nich bazén vypadal jak zasazený do panelákových bloků, ale omyl. Nedejte se zmást. Bazén je v uzavřeném areélu, nikdo kolem necourá, pouze hosté. Lehátka a slunečníky zdarma. A nonstop služby plavčíka, který celý den hlídá. Usměrňuje lidi nebo děti který řvou a mohlo by vás to rušit při odpočinku a každou chvíli obejde celý bazén a případně uklidí zapomenutý kelímek. Ale v žádném případě vás nijak nebuzeruje. To zas ne. Jeden den se tam přijel vykoupat ruskej dětskej tábor a to bylo řevu. Stačila chvíle a hned je srovnal. Za to teda 6 hvězdiček. Bar přímo u bazénu s odpovídající nabídkou a fajn obsluhou. (Jestli tam bude fousatá Gery, tak se jí nelekněte. Je velice příjemná :-) ).

(PS: k dispozici heské pískoviště se skluzavkou)

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Moře není daleko, je to příjemná procházka na 4 minuty (?) nedovedu odhadnout. Jen poslední dva dny nás po cestě pronásledovali komáři, ale alespoň bylo co drbat :).

Pláž je nádherná. Pro rodiny s dětmy mohu jen a jen doporučit. Pozvolný vstup do moře, žádné kameny, všude písek a moře čisté. Pár dní byly i krásné vlny na blbnutí.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je v uzavřeném areálu a je v něm nádherný klid. Nicméně krátkou procházkou se dostanete do rušného centra se spousou obchodů. Takže vybere si každý. Okolí dle mého názoru čisté, žádné skládky, nebo tak něco.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pokud bych jel opět do Bulharska, kde jsem byl již po druhé, ani na chvíli bych neváhal opět zvolit tento hotel. Možná pro přehnaně rejpálky nestačí, ale pro nás s malým 4 letým kloučkem to bylo prostě perfektní. Dostali jsme víc, než jsme očekávali.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Kiten - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání