Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 615x
Recenze se líbila: 218 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Já s dvěma kamarády jsme sháněli dovolenou, proto jsme navštívili CK a****** v Liberci, bylo nám jedno kam pojedeme ale chtěli jsme si nechat poradit právě v cestovní kanceláři. Paní byla milá ale zvolila nám naprosto nevhodnou dovolenou, dovolenou která je spíše vhodná pro rodiny s dětmi, což jsme nemohli tušit.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování bylo průměrné, skromné. Nic nám nechybělo, co se týče úklidu tak za 8 dní dovolené snad ani není potřeba úklid pokojské služby, toaletní papír nám byl doplňován, ručníky nám nevymenili ale myslím ze ani nebyla potřeba. Když porovnám fotky hotelu z katalogu a realitu, tak jsem byl celkem zklamaný, hotel byl z venku docela zašlý.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Po prvním špatným dojmu z hotelu jsem doufal alespoň v dobré jidlo, nicméně hned první snídaně nás uvedla do reality. Jídla bylo na výběr spousta, nicméně většina z nich byla nedochucená a téměř nepoživatelná pokud jste nepoužili koření a dochucovadla. Míchaná vajíčka byla spíše jen drolící hmota bez chuti. Jediné plus bylo ze na snídani a večeři vždy dva mladíci připravovali čerstvá jídla jako například různé těstovinové směsy, palačinky, nebo omelety. Nicméně když přijdete později tak se u nich vytvoří fronta ze na jidlo čekáte i třeba 10 minut. Většinou jsme vybírali jidlo ne aby jsme si pochutnali ale aby jsme se najedli.. Musím však pochválit deserty, velký výběr a skvělá chuť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

S personálem jsme neměli problém, na recepci s námi hovořili Česky. U pool baru byla obsluha průměrná, nicméně stoly u tohoto baru byli ušmudlané a zdálo se ze to tam neudržují, jednou ráno je šetřou a tím to hasne. Beach bar byl moc hezký, obsluha byla milejší než u pool baru, chodili jsme tam raději. Co se týče pizzy která je k dispozici od 10-18h, když pominu že ji připravoval upocený Bulhar, tak byla chutná. Ikdyž jsem zaregistroval asi jen 2 druhy pizzy. Horší bylo že na ní můžete čekat ve frontě i desítky minut. Vyzdvihnul bych animační program, který dokáže zabavit především děti ale i dospělé.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž bych ohodnotil jako průměrnou. Místy jsou odpadky. Z moře jsem měl z prvu špatný pocit, protože na kraji bylo spoustu řas že jsem myslel že tam ani nevlezu ale další dny už to bylo čistější. Když vstupujete do moře čeká vás pás kamenů přes musíte přejít což taky není moc příjemné ale dále je zase písek. Několik dní vyvěsili červené praporky a jen jste se přiblížili moři, už na vás pískali plavčíci.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí je nepořádek. Cesta do města po rozpadlých schodech.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Hodnocení obvykle nepíšu, ale tato dovolená me k tomu donutila. Hotel se nejeví jako 4. hvězdičkový a ULTRA all inclusive se zdá být jako hloupý vtip v porovnáním s jinými dovolenými které jsou “pouze” all inclusive. Doporučil bych pouze rodinám s dětmi, ikdyž si myslím ze za peníze které tato dovolená stála by se dala sehnat mnohem lepší.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 121 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání