Napsat recenzi

Stalo se to nám, stane se i vám tak dávejte pozor!!!!

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 462x
Recenze se líbila: 276 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Očekával jsem za ty peníze skutečně ultra all inclusive servis, který ve skutečnosti nebyl. Dobrá firma na to, jak z lidí vylákat peníze.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Stalo se, že nás neubytovali spolu. Každý jsme byli jinde, manželka s dcerou v budově č1 ve 4 patře a já se synem v budově č 4 v 8 patře. Nenaděláte nic . Je tam jeden pán - říkají mu ředitel recepce tedy velký šéf , ten se s váma nebude bavit. Silnější podsaditý pán, je nesmírně arogantní , viděl jsem tam i některé lidi plakat z jeho chování.

Po několika dnech máte to štěstí, že vás s rodinou dají dohromady, pokud se jim uvolní pokoje.

Uklízečky neuklízí, neustelou, nikdo se neusměje nepozdraví, vyležené měkké postele, pokoje bych přirovnal ke kamrlíkům než pokoje na ultra all inclusiv resortu.

Platili jsme 700eur za týden, a to je opravdu absolutně předražená továrna na peníze

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Večerní svačina ve 23 hodin je houska obložená sýrem a salámem ze snídaně zabalená ve folii.

Jídlo připravované formou bufetu vám budou za pár dní připomínat školní jídelnu.

Špinavé stoly v jídelně je jakoby normální a nikdo se nepohoršuje , lidé si zvyknout na všechno jen nic neřešit protože ani není s kým a místo Ultra all inclusiv resort se 4 hvězdičkama máte pocit že sedíte v obyčejném bufetu.

Číšníkům se nechce očividně obsluhovat, kafe vám dají tak, že před vás postaví kávu a jedno mléko v kartonu který je zavřený, hodí to před vás.

All inclusiv by mělo znamenat servis 24 hodin v Hermes to tak opravdu není!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

My jsme byli přes cestovku F*** a paní Monika delegátka F*** se k nám chovala naprosto neprofesionálně, pořád nám vysvětlovala to, co je ve smlouvě , byla jako robot. Vůbec jí nezajímalo, že máme problém který potřebujeme řešit.

Neposlouchala a nic neřešila, a dokonce nám i v některých důležitých bodech lhala.

Bylo smutné, že tam není nikdo kdo by vám pomohl, protože se ocitáte v některých dost zoufalých situacích a nevíte co s tím.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Na pláž musíte ven z resortu, umělá pláž, někde máte něco v all inclusiv, někde musíte něco platit, nejsou tam toalety, do 11hodin nedostanete nikde napít , když byly vlny nesmíte do moře, jste u bazénu nemáte kam jít. Nánosy trávy na pláži jsou tak husté že když se moře uklidní nemůžete se prodrat trávou, kterou níkdo neuklízí. Tam ke jsou kameny, je hodně trávy nechodte tam, protože v té trávě jsou nějaké potvory , které na vás nalezou, naše dcera dostala úplný záchvat když zjistila že po ní lezou jakési černé potvory. Je tam krásný Beach bar na pláži , ale celé večery tam zabrali animátoři se svým nekvalitním programeme, takže vpodstatě vám zbývá jen si vzít taxík a udělat si svůj program po večerech , protože resort nemá prostory a není kam jít.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Lepší pláž najdete v Primorsku . Tam jsme nakonec jezdili a utráceli peníze, které jsme měli mít v ceně Ultra all inclusiv resortu v Hermes.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Už nikdy vícekrát tento hotel. Jedna zkušenost stačila bohatě.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 121 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání