Napsat recenzi

Poprvé a naposled

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 885x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je po vizuální stránce pěkný, ale drobné nedostatky ve službách, dokážou zkazit celou dovolenou. Nazývat program hotelu jako Ultra All inclusive a večerní zábavné akce provádět u plážového baru, kde se musí od 18 hodiny platit, je trošku nevkusné, tohle se v jiných zemích stát nemůže. Navíc večerní zábava pro děti je příliš dlouhá a následná zábava pro dospělé je nudná. Chybí taneční večer pro páry, za 10 denní pobyt nebyl ani jednou (animátoři pouze předvádí taneční parodie na Pomádu, Disco příběh a spartakiádu, to jsme viděli 3x za pobyt).

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje 2+2 jsou prostorné a vybavené dostatečně. Jen úklid trošku pokulhává, vytřít podlahu by to chtělo i za dveřmi koupelny a podlahu balkónu taky. To samé platí i pro úklid schodiště, na kterém byly chuchvalce vlasů po celou dobu pobytu.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Restaurace je příliš malá na ubytovací kapacitu hotelu. Navíc se nedbá na oblékáni při obědě a večeři, personál u dveří jídelny nechá projít hosty i v mokrých plavkách, takže když si pak sednete na mokré čalouněné židle "je to velmi nepříjemný pocit". Chápu že je to problém buranských hostů z České republiky a musím se za ně stydět, ale personál by je měl z jídelny vykázat. Jídlo má stále stejnou chuť a opakuje se cca po třech dnech, chybí mořské plody a mezi rybí řízky jsou přidány i polotovary podivného složení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu je dobré, ale opět vidím nedůslednost: U bazénu, tak i na pláži u baru jsou slunečníky a lehátka zdarma s upozorněním, že nelze lehátka rezervovat a po půl hodině nepoužívání budou ručníky z lehátek odstraněny. Toho se, ale nedočkáte a hosté z České republiky si zabírají lehátka již od 7hod. ráno ačkoli tam vůbec nejsou. Navíc jsou lehátka špinavá a to nejen od jídla, pití, špinavých nohou, ale i od trusů racků, a to ne za jediný den.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Moře je na pohled pěkné, ale u hotelové pláže jsou v něm chaluhy a vodní štipky, takže vstup pro děti je nepříjemný. Na pláži chybí vodní atrakce (vodní šlapadlo, banán atd.), které jsou kdekoli jinde běžnou záležitostí. Pokud přesto toužíte po nějaké vodní atrakci musíte jít na jinou pláž vzdálenou cca 40min. chůze nebo autobusem 7min. Kolem plážového baru je moře čisté, ale vstup do moře je přes navezené velké kameny obtížný a pro děti nebezpečný, v tomto místě postrádám malý dřevěný chodníček a žebřík pro vstup do moře. Hosté u plážového baru krmí racky pizzou, která je zdarma v rámci all inclusive, takže musíte počítat s nálety racků a sem tam i s nějakým letícím trusem směrem na Vás.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Určitě nedoporučujeme mladým párům nebo rodinám s dětmi od 10 let. Program je pouze pro malé děti, takže celkově pěkná nuda. V daném místě chybí možnost zapůjčení vozidla pouze na půlden, a to nemluvím o zapůjčení lodě nebo motorového člunu. O tom delegátka nikdy neslyšela a neseženete ho ani v přístavu. Clubový hotel jsme si pro dovolenou vybrali poprvé a taky naposled, cítili jsme se jako někde na české přehradě nebo rybníku a ne jako na dovolené v zahraničí. Děkuji opravdu stačilo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 121 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání