Napsat recenzi

Hernes Club Hotel Carevo

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 451x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená senám líbila.Počasí se sice až tak nevydařilo ale jinak skoro vše OK.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování v hotelu bylo na odpovídající úrovni.Pokoj byl pohodlný,snad jen přistýlka by se měla řešit.Rozkládací pohovka je proleželá,velké mezery.Pro spaní opravdu těch malých dětí,ty si snadněji najdou svůj "důlek".Koupelna byla prostorná,každý den byla uklizená.Podle potřeby byly měněny i ručníky.I úklid celého pokoje byl v pořádku.Bohužel jsme se nedostali do lednice,protože přistýlka nedovolovala lednici otevřít.Velmi jsme ocenili sušák na balkoně.Paní pokojská byla příjemná,usměvavá.Velice jsme ocenili také údržbu.Po oznámení závady jsme se ani nestačili vrátit do pokoje a jež tam čekal údržbář.Na výtah bylo lepší nečekat, protože pokud si zavolal výtah ještě někdo jiný, tak jste se povozili z patra do patra.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo bylo po celou dobu dobré,výběr byl také velice dobrý.Za těch pár dnů se nedalo všechno ani ochutnat.Velice jsme ocenili velký výběr a dostatek ovoce,salátů.Děti ocenily zmrzlinu.Prakticky po celý den bylo něco k dispozici ať na sladko nebo slano.To také v baru na pláži.Zejména velký výběr nápojů-nebyla starost o to aby měly děti dostatek tekutin.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení celého komplexu je dobré.Restaurace,bary,bazény,sociální zázemí.Personál byl velice ochotný,na nic se dlouho nečekalo,někteří byli i velice zábavní, i při tom frmolu si dokázali dělat ze všecho legraci.Při příjezdu jsme byli celkem rychle odbaveni a ubytováni.Delegát se o všechno postaral.Dal podrobné informace,pomohl,poradil.Také úklid v jídelně byl v pohodě,ze stolu se sklízelo nádobí rychle/někdy až příliš-než jsme si stačili donést např.pití už bylo jídlo pryč/.Líbilo se mi, že okamžitě se také vyměňovaly ubrusy.Jídlo bylo rychle doplňováno a tak ani ti poslední nebyli ochuzeni o plný sortiment.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž a moře CK neovlivní.V tomto místě to není zrovna to nejlepší, ale to už je na klientovi,čemu dává přednost-bazénu a pohodlí v areálu hotelu nebo přírodní koupání v moři a pláži.Měli jsme smůlu .V době našeho pobytu bylo větrno a tak i moře bylo velice neklidné a byly velké vlny.Nedalo se v něm koupat.I tak si děti užily velké vlny na kraji.Do klidného moře se jim moc něchtělo.Voda byla sice čistá,ale plavaly tam řasy a chaluhy a to je odrazovalo.Na hledání lepšího místa pro koupání/prý tam jsou/ jsme už neměli čas.Takže přírodní koupání je velice závislé na počasí.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí hotelu to nebyla žádná sláva,ale to je již v povaze tohoto národa.Není v silách CK aby upravovali široké, daleké okolí hotelu.Do městečka to bylo kousek,tam už to bylo přece jen upravenější.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Byla jsem na dovolené s kamrádkou a vnoučaty.Byly jsme spokojené a děti také.Jistě by se našla řada chyb,ale kvůli tomu jsme přece na dovolenou nejely.Snad jen připomínka k animátorům.Moc se v našich očích nepředvedli.Nevšimla jsem si,že by děti k programu nějak zvali.Jen rozhlasem a to ještě někdy nebylo dobře rozumět kdy,kde,co.Některé činnosti byly na nevhodném místě/_soutěže mezi lehátky u bazénu kde chodilo mnoho lidí/.Jak přebírali odpovědnost za jim svěřené děti?Kdo by řešil nějaký úraz?Byla jsem svědkem úrazu,kdy se animátor o to, jak to se zraněným dopadlo moc nezajímal.Stačilo mu že začali pomáhat rekreanti a odešel.Ale to jsou asi jen "drobnosti".

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 121 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání