Napsat recenzi

Vita Park

Recenze hotelu Vita Park Hotel *** (Bulharsko - Albena - Albena)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 513x
Recenze se líbila: 326 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Trošku v rozpacích. Pokoje velmi malé, ale to si myslím, že k dané lokalitě patří a jak jsem koukala na ostatní hotely pokud nebyly 5hvězdy, tak je to všude rozměrově stejné. Na to, že byl zájezd koupen ve velikém předstihu za akční cenu to celkem šlo. Zaplatit však plnou cenu, tak bych byla asi naštvaná. Velkou výhodou a vlastně důvodem koupě byl blízký aquapark, který je opravdu moc pěkný a vhodný pro malé děti, tam se nám opravdu líbilo.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

No žádný zázrak, malá místnost, kde kolem dvoulůžka byla malá pěšinka na projití. Z jedné strany byla přistýlka, která byla alespon klasická postel, ale druhá avizovaná přistýlka, bylo ono strašné rozkládací křeslo, na kterém se přes hrby, (přechod mezi skládacími matracemi) spalo jen velmi nepohodlně. Jakmile jsme ono křeslo rozložili, tak už jsme se skoro museli chodit otáčet na chodbu. Na druhou stranu, jednou za týden, vyměněno povlečení a ručníky měnili celkem poctivě. Nejvíc ze všeho mě nastvala poslední noc, kdy jsme měli brzo vstávat a odjíždět na letiště (v 5:40) tak byl celou noc v hotelu i před hotelem neskutečný rambajz a vůbec jsme se nevyspali, z toho jsem byla dost znechucená.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Když jsme poprvé vlezli do jídelny, tak jsem měla dojem, že jsme vlezli do závodní kantýny. Celkem mě děsila kvalita mytí nádobí, vše umatlané, talíře mastné, jak se dávají na sebe, tak se je většinou ani z druhé strany nenamáhají omývat. Příbory, hrníčky vše umatlané a špinavé. Na druhou stranu musím říct, že jídlo bylo chuťově opravdu celkem dobré a výběr pestrý. Včetně zákusků, ovoce i zeleniny. Každý den, byla i ve výběru ryba. Ale pozor a doporučení, např. moje děti, které nejsou zvyklé na sladké a klasickou ochucenou minerálku nikde nekoupíte jen předraženou obyčejnou stolní vodu. Kdybych jela příště vybavím se alespon klasickým českým sirupem. Obyčejnou neochucenou vodu mi děti nepijí a ty přeslazené postmixové limči nebo přeslazené džusy prostě dětem nechutnali. To je jen varování, ostatní děti ptřeba problém neměly. Každopádně poslední dva dny byla restaurace již zavřená a šli jsme se stravoval vedle do hotelu Ralitsa a tam to teda bylo min o dva levely výše. Pivo do skla, při večeři živá hudba, vše čisté uspořádané, no proti kantýně ala Vitapark, opravdu na úrovni. Až mě znechutilo, kde jsme se stravovali do té doby.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

úklid pokoje probíhal, ve večerních hodinách na Lobby baru byla hromada místních a dost dlouho se čekalo, než si člověk vůbec mohl něco objednat, jinak v zásadě nemám výhrady, ale musím říct, že tento hotel si 3hvězdičky teda rozhodně nezaslouží,

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

pláž a moře super, lehátky a slunečník zdarma, za podušky na lehátka však chtěly peníze, nicméně moře bylo tou dobou teplé, občas pěkné vlny, celý týden svítilo sluníčko, až bus rozvážející od hotelu na pláž, v září již občas vůbec nejel, aniž by to bylo kdekoli napsané, když příjdete celkem na rušnou zastávku s malými dětmy a čekáte a autobus nejede a toto se nám stalo asi 3x tak to docela na...... volali jsme delegátce, prý to neovlivní že je to služba Albeny, nicméně další den, byl alespon vyvěšen nový řád, který sice značně prořídl, nicméně dopravit se dalo

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

tak nějak normálka nemám co napsat

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

už bych sem asi nejela, když už tak do vedlejšího hotelu Ralitsa, který opravdu na rozdíl od Vita parku 3hvězdičkám odpovídá, nicméně Albenu nazatracujme, bylo tam fajn jen bych doporučila zvolit jiný hotel

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Albena - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání