Napsat recenzi

nedoporučuji

Recenze hotelu Laguna Mare Hotel **** (Bulharsko - Albena - Albena)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 327x
Recenze se líbila: 333 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjezd v 9h ráno,možnost vstupu na pokoje až ve 14h.Objednané pokoje nebyly k dispozici, muselo se improvizovat. Na pokoji špína,prach i ve skříních,neodtékající odpad ve sprše,protékající u umyvadla,hlučná klimatizace,vstup do původního bazénu zakázán,ale pak umožněn ve dvou dalších.V jednom hotelu - ubytování, v druhém - u bazénu občerstvení dopoledne a odpoledne, ve třetím - snídaně,obědy,večeře, ale vše v okruhu pár metrů.Většinou příjemný personál a dobrá strava,velký výběr, jen některé ovoce bylo občas nahnilé.Naprosto nevyhovující a VELMI omezený přístup k čisté pitné vodě,což byl velký problém zejména pro ty,kteří nepijí sladké nápoje nebo pro děti.Pití se muselo většinou pak kupovat. Pláže čisté, hotelová lehátka a slunečníky zdarma, nutné zabrat brzy ráno.Při přeplněné pláži"pikolík"neobsazená lehátka s ručníky, třeba v době oběda,házel na hromadu a uvolňoval pro jiné příchozí.Za ty služby velmi předražené,já už nikdy víc.

Ubytování  průměrně (3/5)

Špatné

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Dobré, chutné, velký výběr všech chutí a barev včetně zmrzliny,kávy, čajů..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Snažili se, většinou usměvaví,domluvíte se jen anglicky, německy,francouzsky..česky vůbec

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

na pláž asi 100m přes zahrady růží a místní komunikaci.Na pláži nějaké vodní sporty,dost omezený výběr.Moře čisté,při větru byly vlny a záaz vstupu do moře, bylo nutné využít jen bazény.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Pokud někdo očekává stánky s ovocem, tak žádné.Občas nějaké suvenýry a služby.Asi 2km od hotelu malý market s občerstvením a různým zbožím.Procházky po kolonádě okolo hotelů,občas nějaký bar nebo restaurace.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dobré pro ty,kteří chtějí klid a vyhnout se diskotékám a hluku z barů,bylo tam hodně rodin s dětmi i babičky a dědové s vnoučaty, ale za služby a cenu, která byla za týden zaplacena, DOST předražené

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Albena - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání