Napsat recenzi

Pěkný penzion, majitel pěkný lump

Recenze hotelu Penzion Maritime ** (Bulharsko - Achtopol - Achtopol)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 324x
Recenze se líbila: 602 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Penzion je v blízkosti moře, snadný přístup, ubytování v evropském standardu.

Má to jednu chybu - majitel prohrabává ubytovaným zavazadla, vyčítá jídlo v lednici, kterou označuje za "minibar", aniž tam dodával nějaké zboží. Pokud se mu něco nelíbí, jak v našem případě přítomnost vařiče na pokoji, beze slov a vysvětlení ho "zabaví" - prostě ukradne do konce vašeho pobytu. V našich zavazadlech jsme našli erární ručníky, které tam při prohlídce zavazadel omylem přibalil. Vyčetl nám i půl klobásy, která nám zůstala ze svačiny z dlouhé cesty autem a byla v lednici jen cca pět hodin po našem příjezdu. Pokoj nám musel prošťárat hned poté, co jsme se po příjezdu jen převlékli a šli k moři, protože jídlo z cesty jsme hned první večer dojedli. O jeho přístupu k hostům svědčí to, že nám řekl, že je dost bohatý na to, aby musel mít na penzionu hosty jako jsme my. Pokud vás nemá plně pod kontrolou a nemá pocit, že vás vlastní, budete s ním mít problémy. Nerad jedná s ženami, je to pod jeho úroveň. Mluví dobře česky, žil delší čas v ČR, bohužel se kulturně moc neposunul. Pokud jste splachovací, neberte tuto recenzi vážně a klidně jeďte k Emilovi. Všechno řešte s ním, jeho manželka si nedovolí kromě úsměvu vůbec nic.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Povlečení čisté, úklid denně, uklízí i osobní věci, hrabou se v zavazadlech.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jen snídaně, možná večeře, cituji majitele: "Pokud chcete obědy, jděte jinam."

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Matrace proleželé, nejsou dvoulůžka, jen dvě postele s ostrými hranami vedle sebe. Takže partneři chtě - nechtě musí spát jen na jednom lůžku nebo každý na svém. Klimatizace - pokud ji máte v ceně, musíte si o ni říci, majitel se bude kroutit, než předá ovladač, ukažte mu voucher, aby neměl řeči.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Nejblíže hotelu kamenité dno, kousek dál písek, pláž písečná, voda čistá, celá pláž je záliv z části krytý skalisky, které brání vlnobití, vstup do moře pozvolný, vhodné i pro nejmenší děti. Na pláži dostatečná kapacita k občerstvení, možnost pronájmu lehátek a slunečníků.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Penzion je v blízkosti centra, hluk sem nedoléhá, je na okraji zástavby.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Komu nevadí ztráta soukromí, bude spokojený. Zamilované a manželské páry si neužijí manželského lože.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání