Napsat recenzi

Achtopol

Recenze hotelu Penzion Maritime ** (Bulharsko - Achtopol - Achtopol)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 377x
Recenze se líbila: 622 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z balkonu Pohled z balkonu
  • maják v přístavu maják v přístavu
  • pohled z navigace pohled z navigace
  • pláž pláž
  • procházky po okolí procházky po okolí
  • procházky po okolí procházky po okolí

Krásná dovolená

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Byli jsme spokojeni, každý den uklizeno, 3x za pobyt 3 ručníky, v polovině pobytu převlečené povlečení. Jediná vada na kráse byla sprcha, dlouhý a plesnivý závěs, po každé sprše bylo nutno setřít koupelnu (bylo tam na to vhodné nářadí). Jinak penzion velmi pěkný.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Měli jsme jen snídani, servírovanou. Nebylo jí za celý pobyt co vytknout. Ostatní jídla jsme nakupovali v místních restauracích. Vždy jsme byli spokojeni s kvalitou jídla i s cenami.Ostatní jídlo jsme nakupovali v restauracích za ceny jako u nás. Nestalo se nám, že bychom nemohli sehnat místo v restauraci a nikde jsme nečekali dlouho na jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení penzionu v této cenové relaci bylo odpovídající. Chtěla bych pochválit služby delegáta pana Veselína. Moc hezky o Achtopolu povídal a dobře poradil kam se vydat. V penzionu je psáno Wi-Fi, ale internet jde jen v restauraci.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla dobře přístupná, každý den vynesené odpadky, uhrabaný písek mezi slunečníky, ale spousty cigaretových nedopalků tak jako na mnoha plážích i v jiných zemích. Slunečníky a lehátka poměrně drahé (15 lev) na to jak vypadaly. Lepší bylo za 15-16 lev koupit slunečník v obchodě a pak ho tam nechat. V penzionu slunečníky půjčují za 1 lev na den. Vstup do moře mírný a písečný.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Typický nepořádek pro jižní země, v křoví plastové lahve, papíry a jiné odpady od turistů. Ale po 2 dnech jsme si toho přestali všímat a užívali si moře a sluníčka.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Moc se nám dovolená líbila a s klidným svědomím bych doporučila tento penzion i tuto lokalitu těm, kdo nehledají moc rušná místa na dovolenou, ale rádi se projdou po přístavu a okolí moře bez přetlaku turistů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání