Napsat recenzi

SKVĚLÝ HOTEL S NĚKOLIKA ALE......

Recenze hotelu Fllad Resort & Spa **** (Albánie - Drač [Durrës] - Golem)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 8x
Recenze se líbila: 60 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla to naše první zkušenost s Albánií, jakýsi experiment, který celkem vyšel. Je potřeba sundat růžové brýle a koukat na to jak to je. Někdo může být v šoku z neuspořádanosti okolí, toulavých psů, několika žebráků na promenádě, hromad a hromádek smetí, místy nepříjemně zapáchajícího.....každopádně v okolí je spousta staveb v různé fázi dokončení a určitě by bylo zajímavé se na stejná místa vrátit za 5- 10 let a vnímat posun. Potenciàl to má určitě.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Moderní hotel, použité materiály vybavení a dekor hotelu nejsou luxusní, ale zcela určitě záměr byl, aby to tak minimálně působilo. Pokoje čisté, matrace možná subjektivně pro nás až moc měkké, ale nám vyhovovaly, jelikož nebyly v polovině manželské postele rozdělené a člověk se tak nepříjemně nepropadl do díry. Skříň na oblečení pro 4 lidí na více než 10 dní kapacitně špatně řešená. Jedna skříňka navíc s šuplíku na prádlo by určitě nevadila. Pŕistýlky pro děti v pořádku, komfortní spaní.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Nabídka snídaní mi přišla že odpovídá hostům- tedy z velké části cca půl na půl z ČR a PL. To znamená bohatá nabídka čerstvého slaného i sladkého pečiva, každý den tam stàl kuchař u plotýnky a smažil čerstvé palačinky, několik druhů bílých jogurtů, sýry, salámy horší kvality. Pokus o míchaná vajíčka- klasická " all inclusive hmota. Jinak ale určitě obecně v pořádku, měli i výborné omelety. Problém můžou mít lidé s nějakou dietou, obecně trend v hotelech při snídaních a standard bývá dnes už běžně i nabídka rostlinných mléka, různých semínek a ořechů apod.Nabídka jídel během oběda a večeře mě příjemně překvapila. Nemůžu nic vytknout, protože tam bylo úplně vše. Jediné, ale dá se to chàpat při tom množství, že teplota jídla byla slabší a to od začátku servírování. V rámci all in pouze odpolední snack, párečky, hranolky, pizza, slané i sladké palačinky, místní sušenky a sladké pečivo, ovoce. V baru u bazénu vždy příjemní barmani a slečny, uměli všichni připravit kávu a musím říct, že mi chutnala víc než V Řecku. Sladké nápoje rozlévané z originàlních lahví s tím, že tam přes den byly tři chlazené velké nádoby s barevnými sladkými vodami, z kterých si zvláště děti mohly čepovat dle libosti. Barely na pitnou vodu s plastovými kelímku na každém kroku.Úroveň alkoholu dostačující, víno horší, ale je to all inn, musí se s tim počítat. Za mě servírované teplé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personàl hotelu se snaží svým dresscodem udržovat dojem lepšího hotelu, všichni jako ze škatulky. Jsou milí a pracovití, ochotní. Co mi vyrazilo dech, že za celých 11 dní mi nepřišla do ruky kávová lžička. Prostě nebyly. Ani u snídaně, ani u oběda, natož u večeře. Nabídka masáží je cenově o polovinu nižší než v Řecku. Hotel má i vnitřní bazén, saunu a posilovnu. Posilovna na mě působila dojmem, že aby tam byla, jinak jsem ale měla pocit, že o stroje se nikdo moc nestará a raději jsem i z důvodu osobní bezpečnosti dala přednost klasickým činkám. Ale takhle, kdo potřebuje si odbýt svoje, má kde a když má štěstí, tak mu tam necouraj a nepípaj na tredmillu všechny tlačítka, zvědavá děcka, co neviděla v životě někoho cvičit....

Bazén před hotelem je taková krásná designová, ale poněkud nepraktická kašna. Z obou stran zvláštní vstup, schody tam, kde byste je už nečekali a v prostřed krátký úsek na plavání. Zvolené dlaždice nevhodné, okolo okrajů se držela pořád 0.5 mm vrstva vody, to způsobovalo kluzkost, na jednom místě obzvlášť a za den se tam " natáhlo" několik dětí včetně dospělých. Úklid byl perfektní, denně měnily paní uklízečky ručníky a to i přes to, že nebyly na zemi. Na úklid prostor hotelu tam zaměstnávají Filípínky a několik místních žen, které se pravidelně po ránu vrhaly na úklid kolem bazénu. Každý večer si hotel zajišťuje vlastní program pro hosty, to se nám moc líbilo, jen počítejte s tím, že hlasitá hudba se bude ozývat min. Do 11 hodin.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Písčitá pláž s pozvolným vstupem, vlastně hodně pozvolným , i dvacet metrů od břehu máte vodu pořád po kolena. Voda teplá, několikrát nás ale štíply medůzky. Nikdo z toho neměl trauma, natož popáleniny, přirovnala bych to k žahnutí kopřivou. Co je důležité, že narozdíl od bazénu se nikdy nestalo, že by nebylo volné lehátko.

Okolí hotelu  průměrně (1,8/5)

Před hotelem zachovali borovice, ty mu dodávají vlídnost, no je třeba počítat s tím, že poskytují útočiště velkému množství obzvláště po ránu hodně štěbetavým ptáčkům. Promenáda před hotelem je úžasná, ráno skvělá na běhání a večer ožije, kdo nemá rád Matějskou, tak nepochopí, ale přesně toho ducha to má, akorát s tím rozdílem, že zatím to Vaše peněženka tak neopláče. Absenci zmrzliny v hotelu si tu tak bohatě vy nahradíte. U hotelu nechybí hřišťátko pro děti. Jinak čím dál od hotelu a tím myslím tak cca 20 m a více, tím hůř. Někdo bude v šoku. Cesta do Durresu místním autobusem ze "zastávky"která vlastně není, byla zajímavá zkušenost.....doporučuji. už pro tu cestu a poznáním jak to tam funguje.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

CK, která tenhle hotel prodává, to dělá opakovaně, že nadhvězdičkuje hotel a lidi si pak myslí, kam nejedou. My už to za ty léta co s něma jezdíme víme, takže mě to nepřekvapilo. Ale definitivně neodpovídá 5 hvězdám. Nad vším personálem celý den bdí manažer pan Olsi, který nás uchvátil svým osobním přístupem, chováním k dětem, k nám. S každou projíždějící skupinou se chodil osobně rozloučit a to i třeba v 6 ráno, každému podal ruku. Na place v době jídla jenom nestál, ale kmital s personálem. Je třeba si taky uvědomit, že hotel dělají taky hosti, jejich chování a vystupování a to dokresluje celou atmosféru hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání