Napsat recenzi

Hotel Rinia 2

Recenze hotelu Adria Palace Hotel **** (Albánie - Drač [Durrës] - Drač)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 342x
Recenze se líbila: 285 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Albánie jsme vyrazili již podruhé, tentokrát do Drače, tudíž máme srovnání. Celkově hodnotím dovolenou kladně, samozřejmě, že se vyskytly i nějaká negativa, ale to asi patří ke všem dovoleným.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

S ubytováním jsme byli spokojení, měli jsme pokoje s přímým výhledem na moře, který byl úchvatný, nicméně jsme si za tyto pokoje připláceli a ostatní Češi z našeho zájezdu byli ubytovaní v jiných (horších) pokojích. V koupelně chybí fén, je tedy nutné si přivézt vlastní. Na pokojích je klimatizace zdarma, balkon se stolečkem a 2 židlemi, což oceníte při krásných západech slunce. Ručníky z hotelu se nesmí používat na pláži, vezměte si tedy vlastní. Ručníky byly měněny denně, ložní prádlo na vyžádání. Stalo se nám však, že uklízečky při odchodu zapomněly zamknout, proto si raději po jejich odchodu dveře překontrolujte. Výtah funguje jen do 4. patra, jinak do 5.-7. patra je nutné používat služební výtah. Koupelna byla starší, ale ne úplně dobře řešená, při sprchování teče voda po celé koupelně, kde je sice v zemi odtokový kanálek, ale všudepřítomná voda na zemi není úplně praktická, navíc voda odtéká pomalu. Záchod jsme měli umístěn tak, že při sezení jsme měli nohy ve sprchovém koutu. Voda v hotelu rozhodně pitná není, a i při té největší opatrnosti jsme si všichni prošli střevními komplikacemi.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Zájezd trvá na označení stravování all inclusiv. Rozhodně bych toto označení pro tento hotel nepoužila. Strava připomínala spíše plnou penzi. Snídaně a snacky byly každý den 100% stejné. Obědy a večeře byly každý den stejné z 80%. Výběr z jídel velmi, velmi omezený. Ovoce chybělo. Občas byl meloun, ale jen pro rychlejší. Jídlo připomínalo závody, neboť "lepších" jídel bylo méně, a kdo si co dříve urval, bylo jeho. Obden byl zákusek z pudinku a nadrcených sušenek. Jeden typ. Jinak ze sladkých jídel byla pouze bábovka při snacku, někdy při snídani. Ale opět jen jeden typ. Velmi dobrá byla ale zelenina vařená a ochucovaná na vícero způsobů. Nejvíce mě na stravování mrzely ale dlouhé fronty na málo jídla a stále stejná jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál byl velmi profesionální, jednalo se především o velmi mladé lidi.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž a moře je tou největší předností tohoto hotelu. Jemný písek a velmi pozvolný vstup do moře umožní koupat se naprosto všem. Vlny občas přinesou trochu trávy z moře, ale nejedná se o nic závadného. Je třeba počítat s tím, že se v moři vyskytují medůzy, které mohou požahat, ale spíše vyjímečně. Na pláži je velké množství malých mušliček. Lehátka jsou před hotelem zdarma, využívají je ale i lidé, kteří k hotelu nepatří, dávejte si tedy pozor na osobní věci. WiFi připojení dosahuje i na pláž. Přes pláž chodí velké množství místních, kteří nabízejí k prodeji různé věci, od ovoce, přes sluneční brýle, opalovací krémy až k šátkům, mušlím či oblečení. Občas se vyskytují i žebráci.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí hotelu neexistuje promenáda, hned za hotelem je velmi rušná silnice a železnice. Na procházku se tedy chodí po pláži. Lze dojít k různým malým marketům a restauracím. Pro větší kulturní vyžití si však zajeďte autobusem do města.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem je kladný, nicméně příště bych zvolila jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání